Followers

Suka tak blog ni?

Monday, March 29, 2010

Malu malu..

malu malu..tapi mahu...ha..cam lagu plak..

Segan tulis2 kat blog ni..tulis kat blog ni like writing in a diary..for me la..
Camne rase kalo org bace diari kite..segan ek..tp tak pe..aku wat ni tuk berkongsi..
Kalo tak de org bace pon tak pe..Nnt kalo Huda dan Hannah dah besar, dah pandai bace, dorg leh bace..ape yg Ma dia lalui ari2..

rasenye dah sedikit terlambat aku menulis tuk dorg..patutnyer dr dulu lg..dr ari pertame Ma n Abah dorg bersatu..

Camne Ma tau ade baby dlm perut Ma..adenyer Hannah n Huda mmg Ma tak jangka..bile Ma cek kat klinik, tau2 dah 3 4 bulan..

mase ma melahirkan, mase 1st time ma tgk wajah korg..hmm..
rasenyer kalo mate ni bleh jd camera..bleh save, upload gamba2 yg ade dlm ingatan ma ni kat blog ni...mesti best..

1st time Huda boleh meniarap..ari tu kat umah nenek di KL..nenek takde..g umah maksu...ade ma n abah jer..abah tgh cat pintu..mase tu nak raye..

ma sempat lg amik video..
Ha..dengar tu suare Abah..risau tul dia kalo anak dia sakit..
Mase Hannah meniarap pon ade ma amik..All the first time korg wat, ma ade..Seronok tgk anak2 membesar depan mate..
Hannah niarap mase 26/1/10..mase tu umo Hannah 2bln 3 minggu..kat umah nenek jugak..sehari sebelom Tok Ma dtg dr kampung..Abah takde mase tu abah kat Miri..
Ma amik vidoe jugak..tp gamba tak brape elok..i wish i had a better camera..all the time to catch all the moments..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...