Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, April 6, 2010

Cari duit

Sungguh2 ma cari duit sekarang..walau dah pukul1 lebih skrg, ma tetap nak promote blog ma supaya org ramai tgk n nak beli baju2 ma jual..kalo ade org beli, ade la skit dapat kat ma..
Alhamdulillah, ramai org visit blog ma..yang belinye ade la sorg 2..ok la..buat mase skrg tiap2 ari kerja ade order..Alhamdulillah...
tapi aku nak usaha lebih lagi n pikir dengan lebih effective n ade idea2 yang lebih mantap supaya rezeki aku skrg bertambah..Insyaallah..usaha la lagi..maklumla waktu tuk aku pakai laptop ni bukan banyak...dah name pon menumpang laptop org kan..tunggu tuan dia tak nak pakai baru la aku ade mase nak guna.
Ma tgh nak kumpul duit tuk beli laptop sendiri..tapi nampaknya sebulan dua ni mmg tak dpt la kot...kecuali kedai ma tu laku..lagi pon adik aku p lak nak kawen bln 6 ni..aku ingat mesti la aku kene balik kan...tgk adik kawen...tp tu la..tiket plak mahal...hmm..kumpul la duit aeidah..
usaha la lagi..insyaallah...sempaat la kumpul duit nnt..aminn...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...