Followers

Suka tak blog ni?

Monday, May 16, 2011

Expecting our new baby

smlm hari ahad....selama 12 jam dok kemas bilik dengan abahmmg la kalo sorg2 kompem tak kemas...
...dah bersepah sgt...byk no brg...dah mcm stor...
setelah di susun2..di buang2 ape yg tak di perlukan, kemas la skit....
nampak la cam bilik org tido...
suke, bj bby pon dah beli skit...yg lain2 pakai bj lame kakak2 dia je la...
dah besar skit br beli br...
dah ade drawer tuk bj bby...beg tuk ke hospital pon dah siap...tinggal amik je ke hospital...harap2 bby ni lahir awal skit dr due date dia....sbb kalo tak habis la kene induce....tak moooo.....
sakit tu...lame lak tu....tak sanggup ma...

Tuesday, May 3, 2011

cuti2 hari pekerja

30/4/11 pagi sabtu kami bertolak ke PD...cuti2 bersame keluarga...nak kate hari keluarga tu tak lah..g 4 kete jer....dlm kul  12 lebih sam[ai la kat Telok Kemang...kite mkn dulu...lapo..
 ni mase br sampi telok kemang...ari sabtu tak ramai sgt org...

 kite mkn ns lemk yer...mil msk dr smlm..

 tgk pantai...

 kakak nk air?...
 ni kakak yg amik gmba ni...
dh kenyang mkn, kite bertolak ke Ilham Resort...
sampai je sane, rehat jap, terus terjun kolam...tak amik gamba la...kamera tak bwk turun...malas nk jg..kang masuk air...suke la dorg berendam...eksen tak mo naik pelampung...nk jln sendiri dln air...capek ma ngn abah...dah mandi naik minum susu, terus tido sampai maghrib...penat...
begitulah aktiviti sabtu dan pg ahad...mlm sabtu tu tgk cite hantu mak limah balik umah...adik sampai kul 2 br tido...mlm2 merayap tgk org tido..ahad, mandi kolam gak...ngn ma skali berendam pg2...pastu naik mkn, mandi, siap2 nk balik dah....

ari isnin, 2/5/11...cuti, g jln2 klcc lak...byr utg, shopping skit...uhuhuhu...ni kakak nk amik gmba air pncut smbil tunggu abh g bank..


dh pent jln, g tmn, main2 jp..balik ler...penat weh...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...