Followers

Suka tak blog ni?

Friday, September 30, 2011

Tetap maintain walau anak dah 3

hehe...
lame dah tak menulis kn..
well, raye baru je lepas, jadi byk open house kan..
aku tak byk sgt la g umah terbuka...sape je nak jemput kan??...ahahha
ade 2 org kwn aku yg jempt ke rumah tuk mkn2...Alhamdulillah..rezeki..
n en husben plak rajin nak g...slalu susah nak kemane2...
ade 2 perkare same yg mereka kate kat aku..."ko ni anak 3 tp bdn tetap maintain...."
hehehe.alhamdulillah....sib baik maintain beb..cube tgk laki aku...kurus jer...kalo aku mok beb, lari kang laki aku tu...
hahaha...dan bile aku jln sorg2, tak pregnant n tak de anak2, rase lain mcm beb...takut plak org ngorat...huahuahua...


camne aku leh kurus balik ni?...ms pregnant berat aku 70kg...pas sebulan melahirkan 60kg...skrg..ade la 55 kg..terase cam gemok lg tu..tp en hasben kate tak gemok..ok lah kan...ngn tinggi aku 164cm ni..


ubat perancang aku mkn mmg best...


nak tau ape?...nnt aku cite len kali...hehehehe

Friday, September 23, 2011

Monday, September 19, 2011

butik sendiri..

dah lame aku jd agent jual baju n cadar ni...
rasenyer nak bertapak atas kaki sendiri plak...
jadi aku pon memulakan langkah aku..dengan modal yg tak seberapa ni aku borong beberape baju tuk aku jual..
dan ini lah dia...
maxi dress
maxi dress my pick maxi dress my pick

koleksi pertama dah dilancarkan dengan rasminya..
doakan kejayaan sy yer...
seperti mana org lain berjaya dalam bidang bisnes online ni..aku pon harap aku akan berjaya,
insyaallah..amin...
yes..singgah la tgk maxi dress/jubah moden yg ade di kedai sy..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...