Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, November 29, 2011

nak post pic raye bleh?

haha...dah lame pas raye...baru nak post pic raye...30/08/2011
dah lambat..tp tak pe lah...kenangan kat sini k...
Sekitar raya 2011
Ayah dan Ma yang tersayang

Keluarga ku

Pak Long, Pok cik, paksu, tok n tok ma


ME and Hadi(2 bln)!

tok mek

My precious


jalan2 ke bukit merbau
ni la sedikit pic dari album raya 30/8/2011....seronok juga 2 thn skali beraya pertama di kampung..selang seli ngn beraya di KL...masak2 depan lift kalo kat kl..ahaha

Friday, November 25, 2011

Awal Muharram~~~1433H

Isnin- 27 November 2011 bersamaan 1 Muharram 1433 H..
Selamat Menyambut tahun baru umat Islam sekalian...
Bermulanya penghijrahan untuk diri sendiri.
Tahun baru ni ade beberapa target yang saya sendiri nak capai..
1. saya nak SIDE INCOME 4 FIGURES setiap bulan


2. saya nak BELI RUMAH


3.saya nak pergi bercuti dengan PERCUMA
dan saya nak semua ini bukan untuk diri saya semata2...semestinya untu keluarga..untuk suami dan anak2 saya...dan untuk ibu bapa saya...

bukan mustahil...tak de yang mustahil dengan PREMIUM BEAUTIFUL CORSET dan dalam dunia cyber ni...semua hujung jari jer....

my dreams will come true.. and so are yours...usaha dan usaha...orang lain dah jauh ke bulan..kite dok takat tu je ke yang?...masa tak menanti kite..

jom same2 kite maju2 kedepan...
sms/ call 019 3439341

Tuesday, November 22, 2011

new angan2 to be reality :D

Lame tak update kan...
anak2 suke tgk kartun guna youtube kat laptop ni....sampai habis limit...
nak blogging pon kene limit ler...

so my fren cik juju, she introduce me to PREMIUM BEAUTIFUL...

tgk dia mmg dah cantik....badan dah turun 15kg since beberapa bulan pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni...

ade juga keinginan nak pakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni....

Almak lum anak dah 3 ---


My precious

perut ni dah 3 kali kembang kempis dah..hahaha...
banyak la tanda2 di tinggalkan...termasuk le lemak2..hehe
sy mmg concern about my body figure...jadi..
kite try la PREMIUM BEAUTIFUL ni... :D

kawan2 yang minat gak nak try--
sms sy..kite cit cat pasal ni k.. 
019 3439341
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...