Followers

Suka tak blog ni?

Wednesday, December 28, 2011

Diri sendiri yang mengubah nasib...

Bila dah ade dalam zon selesa....
memamg susah sangat untuk kite mengambil langkah seterusnya..
betul kan?
dah ade dalam zon yang kite selesa sangat.....
duit dapat tiap2 bulan, dapat jaga anak hari-hari..tak payah fikir pasal hutang, kerja, nak bayar loan...
ohhh.....perlukah langkah seterusnya?...
langkah yang "MUNGKIN" akan membawa kepada lebih wang.."MUNGKIN " akan membawa kita ke merata2 tempat di seluruh dunia FOC.

"MUNGKIN" akan menjadikan kite lebih berjaya n bahagia n dapat memberi lebih kepada orang tua yang banyak berkorban membesarkan kita?.
beratnya rase hati n langkah ini....
orang yang takut untuk berubah, dah semestinya tidak akan berubah nasib nye..
Allah tak mengubah nasib seseorang melainkan diri sendiri mahu mengubahnya.
Ape pon bidang yang kita mahu cuba mesti ade minat dan kesungguhan...kalau tak, ape pon mmg tak kan menjadi.



Wednesday, December 21, 2011

i-City Shah Alam

lama dah nak pergi jalan ke icity shah alam ni...
sume orang dah pegi kan?...
tengok picture nye pon cantik2 jer...
jadi....pusing2 kat shah alam tu, jumpe jugak la i-city ni...walaupon jalan nye tak de la susah senanye....tapi sign board nye yang memeningkan...dah sampai, tapi tunjuk g terus lagi....







Thursday, December 15, 2011

Alamak...Demam

hmm...
lepas sume anak2 demam, saya plak demam..
aduih...sakit nye demam ni...belakang, pinggang, kepale...sume sakit...tekak pon sakit...

telan panadol 4 biji....kejap je baik nye..pastu panas balik.....ohoho...
kalo en suami ade, mesti cepat baik....
musim la skrg kan..jap panas, jap ujan....
sekarang ni dah ok skit...gagahkan diri juga tuk anak2...

Saturday, December 10, 2011

zaldeco: Dekorasi & Renovasi di Bukit Rahman Putra

zaldeco: Dekorasi & Renovasi di Bukit Rahman Putra: Tahun 2011 di akhiri ZALDECO dengan sebuah projek renovasi mega sebuah kediaman mewah di Bukit Rahman Putra, Sungai Buloh Selangor.
Tengok ZALDECO ni kat tv3 aritu.....

Intai-intai deco..terus rase tertarik sbb dia nye deco kat umah tu mmg nampak kemas n menarik...even though umah kecik...flat...
n kredit to Intai-intai deco juga sbb contoh rumah macam tu la yang penonton nak tgk kan...not all the big rich people house yang ramai yang mampu tengok jer...

Friday, December 9, 2011

my feveret

yum yum yum..
this is my favorite dish...TEMPOYAK....makan dengan ikan goreng je cukup le...nasi panas2...
errrrmmmm....meleleh air liur...
i got this from my beloved ayah...
selera saya same cam dia...ape dia suke..itu saya suke.. 


eee...tempoyak...hehehe
cam ni la muke orang yang tak suke tempoyak...
ahaks...

Cadarku: SALE!!

Cadarku: SALE!!: single-fitted-rcs-01 single-fitted-rcs-01 single (RCS) dijual dgn harga RM 120 utk 3 set dan hanya tambah RM 10 utk pos 3 set ...

Monday, December 5, 2011

Jealousy.....

ohhh....im so jealous with her....
she is so successful with her life...it even doesn't take long time btw...just in two years...she's now a millionaire to be...she is Hanis Haizi

i'll be following her footsteps..
i'll start now and be in Paris after 2 years from now..
i'll be there n i'm the next PREMIUM BEAUTIFUL CDM.
I'm the next millionaire.

Berangan?...no i'm not...why other people can and we can't? if we put our heart together..believe in ourself, 
YES I CAN.. AND SO ARE U..


Saturday, December 3, 2011

Mengandung dan bentuk badan

Pernah tak suami komplain tentang bentuk badan kite yang dah berubah lepas berkahwin dan mempunyai cahaya mata?...

suami saya pernah....dia kate saya dah gemuk dan dia nak bentuk badan saya balik cam dulu...zaman anak dara...huhuhuhu..yang ala2 J.lo hot figure tu...


jujur nya..mmg terasa kecik hati juga dengan teguran tu...
bukan tak nak jaga badan...tapi sebab mengandung..takkan nak diet plak kan..
oohhh...risau gak mase pas melahirkan tu...bleh turun ke berat bdn n perut ni...adus....lelemaks...
cam jeli perutku...
skrg, Alhamdulillah, berat dah 54kg..perut pon tak buncit sgt la...ade la spare tayar basikal..kdg2 tayar moto, kadang2 jd spare tayar kete...uhuhuuh..

comey tak?..huhu...tgk dlm gamba baru nampak..tgn tu agak GEBU jugak yer..hehe..bln 4..pregnant 7 mth.
nnt saya post newest pic yer...

Friday, December 2, 2011

Siti pakai PB

wow...mantap kan badan dato' Siti Nurhaliza ni?....
ni pakai Premium Beautiful la ni....
Artis pon pakai uols...meletops...
bukan cakap kosong yer.... n bukan Siti jer...
ramai lagi artis lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...