Followers

Suka tak blog ni?

Saturday, December 10, 2011

zaldeco: Dekorasi & Renovasi di Bukit Rahman Putra

zaldeco: Dekorasi & Renovasi di Bukit Rahman Putra: Tahun 2011 di akhiri ZALDECO dengan sebuah projek renovasi mega sebuah kediaman mewah di Bukit Rahman Putra, Sungai Buloh Selangor.
Tengok ZALDECO ni kat tv3 aritu.....

Intai-intai deco..terus rase tertarik sbb dia nye deco kat umah tu mmg nampak kemas n menarik...even though umah kecik...flat...
n kredit to Intai-intai deco juga sbb contoh rumah macam tu la yang penonton nak tgk kan...not all the big rich people house yang ramai yang mampu tengok jer...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...