Followers

Suka tak blog ni?

Friday, April 8, 2011

peristiwa semalam masih terkesan kat jiwa aku....
hmm...
tp bg dia cam tak de ape pon berlaku.....
ape harus aku buat?...aku dah cuba tuk puaskan hati dia...tp segala usaha aku tu nampaknyer tak de makne pon bg dia....sume aku wat salah...

boleh ke aku putus asa?.....boleh ke aku putus harapan tuk terus berusaha gembirakan dia?...
camne ngn aku?....camne ngn prasaan aku?...
kalau lah aku boleh buang hati aku......supaya aku tak ade prasaan..
tak de sedih, tak de duka...

oh...harini aku pegi meniaga kat jalan duta...
tak de 1 pon terjual....tp tak pe...mungkin rezeki hari ni tak de...
ade sale online jer....next time harap2 ade lah rezeki tu tuk aku...
bawak huda g kedai....ok..takde masalah...dia dok main ngn mimi sepupu dia...
minum susu n tido...
ok la...parking je susah giler....sib baik je ade kosong kat paking kedai pakwan....sory pakwan...
balik dlm kul4...tak lame sgt la kat sane..so tak de la borrriing giler kan....
hopefully better luck n rezeki next time...insyaallah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...