Followers

Suka tak blog ni?

Thursday, April 21, 2011

scan

smlm 20/4/11...gi scan bby...jumpe doktor...dr kul 10 sampai kul 1.20 baru leh balik..lapa gile tunggu kat hospital tu...aku tak paham ape pekdah dia pas2 dr satu bilik ke 1 bilik...nape tak settle je dlm 1 ke 2 bilik...dah la...
hmm...doktor scan...bby songsang lak skrg...tp tak pe...mungkin dia akan pusing lg...
bby ok...tak de masalah...alhamdulillah....
ni gamba kepale bby..


dah jumpe doktor ni byk la nasihat...hmm..nak2 ade kencing manis ni...
bersalin tak leh lepas due date dia...nnt bby besar dlm perut, bby pusing2 la...byk air...
insyaallah, bby ni lahir samada awal atau same tarikh due..harap2 la kan...
2 bby sebelom ni 2 2 terlebih tarikh...
n now i know the gender....hehehehe...suprise!!...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...