Followers

Suka tak blog ni?

Saturday, July 16, 2011

New baby

Alhamdulillah..pada 17/6/2011 yang lepas....ma dah selamat melahirkan seorang baby...and he's a boy...
weight 2.8kg, length 48 cm...
skrg dah ada 3 anak....uhuuu...2 girl and sorang boy...kate dah cukup ngn 3 orang...tapi kesian lak kat baby boy tak de kawan nak main bola nnt...uhuuu..kene tambah sorang boy lg kah????...ahahahaha...
alhamdulillah....semuanya selamat...
sekarang Hadi dah 29 hari...esok cukup sebulan....
kuning dia dah ilang skit2...tapi still nampak kuning lg...
24hb ni kene gi hospital lagi tuk result darah n air kencing....aritu dah amik, n tak de ape2 yg tak normal...sume ok...yg ni tak tau la plak ape doktor nak cakap...harap2 tak de ape2...
he's gaining weight very well...mase dia 20 hari ari tu dah 3.5kg..

selain kedatangan org baru dlm keluarga....
ada juga ahli keluarga yg pergi tinggalkan kami...nenek ku yg di sayangi dah pergi mengadap ilahi pada 9/7/11 baru2 ni....sedih sgt sbb aku mmg rapat ngn dia...cucu2 dia mmg rapat ngn dia sbb dia mmg slalu amik berat pasal kiteorg...
n aku tak sampai hati nak tgk muke dia wat kali terakhir...jenazah dia di hantar ke rumah aku pada pukul 1 pg..aku dok je berkurung dlm bilik..sesekali aku intai kain yg tutup jenazah...
sampai mase jenazah dah di kafankan...aku dok je kat depan tu...tp aku tak sanggup nak tgk...lagi2 aku dlm pantang n ada baby yg kene jaga...takut gak bby nangis2 nnt..
ape pon, sume akan pergi...aku pon dah jumpe dia seminggu sebelom dia pergi...aku tak terkilan, sbb aku sanggup gi jumpe walaupon dlam pantang...
semoga mek bersemadi dengan aman di sana..Al- fatihah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...