Followers

Suka tak blog ni?

Friday, November 25, 2011

Awal Muharram~~~1433H

Isnin- 27 November 2011 bersamaan 1 Muharram 1433 H..
Selamat Menyambut tahun baru umat Islam sekalian...
Bermulanya penghijrahan untuk diri sendiri.
Tahun baru ni ade beberapa target yang saya sendiri nak capai..
1. saya nak SIDE INCOME 4 FIGURES setiap bulan


2. saya nak BELI RUMAH


3.saya nak pergi bercuti dengan PERCUMA
dan saya nak semua ini bukan untuk diri saya semata2...semestinya untu keluarga..untuk suami dan anak2 saya...dan untuk ibu bapa saya...

bukan mustahil...tak de yang mustahil dengan PREMIUM BEAUTIFUL CORSET dan dalam dunia cyber ni...semua hujung jari jer....

my dreams will come true.. and so are yours...usaha dan usaha...orang lain dah jauh ke bulan..kite dok takat tu je ke yang?...masa tak menanti kite..

jom same2 kite maju2 kedepan...
sms/ call 019 3439341

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...