Followers

Suka tak blog ni?

Saturday, December 10, 2011

zaldeco: Dekorasi & Renovasi di Bukit Rahman Putra

zaldeco: Dekorasi & Renovasi di Bukit Rahman Putra: Tahun 2011 di akhiri ZALDECO dengan sebuah projek renovasi mega sebuah kediaman mewah di Bukit Rahman Putra, Sungai Buloh Selangor.
Tengok ZALDECO ni kat tv3 aritu.....

Intai-intai deco..terus rase tertarik sbb dia nye deco kat umah tu mmg nampak kemas n menarik...even though umah kecik...flat...
n kredit to Intai-intai deco juga sbb contoh rumah macam tu la yang penonton nak tgk kan...not all the big rich people house yang ramai yang mampu tengok jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...