Followers

Suka tak blog ni?

Thursday, January 5, 2012

Premium Beautiful Corset dan Penyusuan

Bila pakai PB ni...walaupon cam ketat, tapi tak susah untuk susukan baby..
saya nyusukan Hadi cam biase...sbb bra dia kat cup tu lembut je...
boleh selak je...macam pakai bra biase...


selesa la pakai PB ni...lagi pon saya dah biase berbengkung...
yer lah..dah 3 org anak....3 kali bersalin n berpengalaman berbengkung dalam pantang selama 40 hari..
lebih kurang 40 hari..hehe...ade mase bile rimas tu, tak nak pakai bengkung jugak...

tapi PB ni..mmg selesa..kain dia lembut dan tak bergerak2...cam bengkung biasa tu, kalo bangun duduk dalam 1 hari tu, kain pon dah longgar, pastu kalo tak turun habis bengkung nye dia naik keatas....mmg tak selesa..

oh ya...penyusuan ek...
baru 2 hari pakai PB ni..susu dah makin banyak...betul...
bila susukan Hadi kat sebelah, sebelah lagi basah plak baju nye...
serius, mmg tak pernah terjadi kecuali dalam pantang je...

maknenye susu makn banyak la kan...ALhamdulillah....rezeki Hadi....kenyang le dia...sendawa je...hehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...