Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, January 10, 2012

Saya sangat gumbira

Yeay.....
Hari ni baru hari ke6 saya pakai PB...
Saya ni jenis tak reti nak rase kalo org tye best ke?..ape rase pakai PB ni?...
ok...senang citer, kalo benda tak nampak ni mmg tak brape peka sangat la nak rase...

so, senanyer hari ke3 saya dah tengok dah beza dia...
tapi tak pe..untuk lebih jelas...saya tunggu hari ke6 plak...

Hari tu saya ade post pasal kenapa saya pilih nak pakai PB kan...
kenapa pilih PB...ni tajuk post dia..
yang lom tahu leh klik..hehe
ok..salah satu sebab dia

 urat kaki....
eh eh...pagi ke3 saya cek...bleh tak pasti kaki mane satu yg ade urat kaki tersimpul tu...
haaaa......tandanya dah makin nipis....dah tak de biru hijau lg dah.....
sy sukeeeeee sangattttttt.....
nampak beza dia ok.....

pagi ni tgk lg...mmg dah hampir hilang...dah tak nampak dah....
ni la hasil yg boleh di lihat....
yang dalaman tu biar la Pb buat keje dia..hehehe...

n baju kebaya yang saya pakai mase kawen dulu pon dah muat!!!!!!..........
dah snap pic, tp tak upload plak...nnt la ek..hehe

nak hilangkan urat kaki yang tersimpul?
nak dapatkan bentuk badan sebelom kawen?...
ha...lai lai lai...
contact saya
aei 019 3439341
aeidahamrun@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...