Followers

Suka tak blog ni?

Wednesday, February 15, 2012

pindah rumah n jalan2

oh....2 minggu yang sangat sibuk....
pindah rumah...

  • cat rumah - 3 hari
  • shopping perabot
  • shopping peralatan elektrik
  • shopping barang dapur
  • shopping langsir...
mmg memenatkan....sume baru...hehehe...
alhamdulillah....

ujung minggu lepas g jalan2 ke melaka, batu pahat n senai johor plak...
1st time ke Johor Premium Outlet...
pergh...tempat mmg dasyat...harga barang pon dasyat....
kat sane org tak cakap puluh2, ratus2 pon tak pandang...riban2 jer....
hukhukhuk...
tp ade la kedai2 kat atas tu yang mampu milik...hehehe...
en suami sempat rembat kasut sepasang, n kemeja keje..
anak2 sempat belikan baju padini..
ma plak beli seluar 2 n baju...
nak beli jeans...tp mase taj mengizinkan....aduih....
tak tenteram dah nak pusing2 cari jeans n heels...
tak pe lah...shoppping KL je.. 

no pic la dear...
kamera pon dah rosak sbb anak2....
sesape ade camera nak kasi??...helo2 la sy...
tak best tak de camera... 

Thursday, February 2, 2012

i MISS my PB

Hari ni sy tak pakai PB...

sebab ape?....hari ni kul 530pg dah bgn anta en Hubby ke airport...

tak sempat nak pakai.... :(
tak best la rase bile tak pakai...

bila pakai, badan rase tegap je...
and trust me, PB is the best underwear!!!!....

pakai yang biase dah tak best....tak support like PB...

sok wajib pakai...mlm ni memandangkan en hubby tak de, bleh pakai bengkung...hehehe...

dan satu lagi...
susu badan...rase kurang la hari ni....tak best...
kalo pakai PB, bleh memancut susu...arini, yellek..nada...
hadi pon cam tak puas...

oh PB...i miss u....
n en hubby jugak...i miss u.. muah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...