Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, March 6, 2012

Tempat Baru

Dah masuk sebulan dok rumah baru...
bz tak habis lg...
last week wat house warming skit..ajak adik beradik n mak n nenek dari kelantan pon datang.
Alhamdulillah..sume berjalan ngn lancar...anak2 sedare siap mandi kolam lg...
heheh...
unfortunately, still no camera to capture all those wonderful moments...
still waiting for the camera..
insyaallah, next month kite akan dapat kamera baru.
rugi la tak de camera, tak leh amik picture pf all the special moments...
lagi2 mase anak kecik2 ni, banyak peristiwa yang istimewa...special moments...

dan masih lagi menyesuaikan diri ngan tempat baru..
jadual tuk buat kerja rumah, masak, jaga anak..
banyak lah...mase tuk berbisnes...lom ade yang terluang..

dan mesti mase tuk PB still ade..tak boleh rasenye tak pakai..
sakit blakang sebab angkat Hadi dulu masih lom hilang..
dan ubat sakit belakang ni hanya dengan pakai PB..
Alhamdulillah, tak sakit bila pakai PB...
tak susah nak uruskan anak2, banyak nak kene bangun duduk kan..
lagi plak nyusu badan...kalo tak pakai, mase nyusu badan sambil duduk, mesti sakit..

biase la mak2 sakit belakang..hehehe..
yang nak cuba PB sebab sakit belakang, helo2 saya k..
019 3439341

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...