Followers

Suka tak blog ni?

Friday, June 15, 2012

Oreo Cheese Cake (not baked)

Hari ni buat Oreo Cheese Cake..
ni untuk makan-makan mase di Kuantan esok...
1 kek dah beli dr Secret Recipe...
ni saje2 je nak buat...sebab haritu dah buat tapi tak jadi...hehe..ni leh wat lagi untuk besday huda..
dah siap dah...tgh chilled dalam peti ais...
harap-harap keras la sebab nya mase gaul-gaul tadi macam cair..
rupa dia boleh tahan kan?...hehe..
mase 1st2 buat bulan 3 hari tu, mase besday saya la tu...teruk betul...rupa pon tak cantik..
tak saba nak potong esok...

ok, ni nak post plak pasal pulut mangga...



sodapppp.... :D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...