Followers

Suka tak blog ni?

Monday, October 8, 2012

Hujung minggu yang BEST!!!!!!

seronok sangat hujung minggu ni..
Sabtu..
kami 1 family jalan-jalan ke KLCC..pagi tu pergi ambil ubat Huda dulu di IJN..
dah tu, alang-alang dekat KLCC kan, jalan2 la KLCC plak..

tak de la ape sangat ek..haha..tp time spend with family is precious...

then Ahad...ha, ni hari besar la jugak..
Menghadiri Seminar TERBESAR yang pernah di adakan oleh EUPHORIA GROUP..
memang ramai sangat orang..ade 130 peserta + anak-anak pon boleh ikut serta...
jadi saya bawak la Hadi same...Huda n Hannah tak ikut, stay ngan abah dorang kat rumah..
Euphoria Group. Suami-suami tukang ambil gambar..sebab tu semua girl jer.. :D

Bergambar dengan Sifu Kak N..tq so much untuk bimbingan kak N..
Semoga 1 hari nanti berjaya macam kak N..

oh ya.. dan sesapa yang berminat nak BERNIAGA shaklee, boleh hubungi saya untuk join..
kalau nak join sebab dapat harga ahli, tak perlu lah join sebab kalau beli direct ngn saya pon dah dapat harga ahli.. :)
Usahawati, ibu, isteri, permaisuri - itulah wanita. :)
CHayok!!!

0193439341
aeidahamrun@yahoo.com


2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...