Followers

Suka tak blog ni?

Monday, November 26, 2012

Alfafa Hebat

Sudah ramai yang mengamalkannya dan sangat berpuas hati dengannya
Alfafa adalah kemestian untuk wanita


tu dia..perkongsian kisah dari kawan-kawan kita yang telah mengamalkan Alfafa
tak perlu cerita banyak
Alfafa juga berfungsi untuk mengangkut bahan buangan di dalam usus kita. slim dan kempis ..
jika anda mahu dapatkan alfafa, boleh hubungi saya
019 3439341 sms/whatsapp
bbm 29eaf50e
aeidahamrun@yahoo.com

kandungan sebotol 330 ( botol kecil) retail price RM53.75
700 biji botol besar retail price RM97.50

nak harga istimewa?...contact saya.. :)

Thursday, November 22, 2012

Testimoni berjaya kuruskan badan

Salam...hari ini saya ingin kongsikan kejayaan ibu menurunkan berat badan dengan jaya nya 11 kg dalam masa 2 bulan...

Salam semua, hari ini saya teruja nak berkongsi pengalaman dan testimoni sendiri menurunkan berat badan menggunakan produk Omega Shaklee...Best sangat dan happy bila baju-baju kerja sebelum mengandung dulu muat dipakai semula, yang penting terasa lebih confident dan selesa bila lemak yang berlebihan dulu dah tiada lagi...terasa kembali seperti sedia kala...=) Ok jom berkongsi TIPS memilih produk slimming 

Sebelum memilih produk slimming kriteria yang saya tetapkan mestilah:

1) tidak menggangu penyusuan
2) tidak mengandungi side effect terutama kepada bayi (bayi saya pramatang & fragile)
3) mesti bermanafaat untuk saya dan bayi
4) berkesan dan menurunkan berat dengan selamat 
5) tak perlu berlapar/ berdiet sehingga kualiti susu terjejas
6) bukan sahaja fokus pada menurunkan berat badan tetapi juga bentuk badan yang ideal
7) dapat menganjalkan bahagian badan yang menggeleber perut, paha, payudara & lengan

Jadi saya telah memilih Set Slim Fit Shape dari Mommies Mate. Jom kita tengok apa yang ada dalam set ni:

Omega - berfungsi untuk pembakaran lemak yang lebih cepat
Herblax - mengangkut lemak-lemak yang dipecahkan keluar dari badan
ESP-menganjalkan tubuh badan dan sebagai milk booster untuk meningkatkan penghasilan susu dengan lebih cepat

Ramai juga yang bertanya kenapa saya memilih Omega bukan Lecithin untuk pembakaran lemak. Jawapannya mudah sahaja, Omega sangat membantu dalam perkembangan otak dan IQ bayi. DHA dan EPA yang tidak boleh dihasilkan oleh badan kita perlu diambil melalui supplemen untuk meningkatkan kualiti susu ibuuntuk si manja saya. Tambahan pula baby saya pramatang dan memerlukan nutrisi yang lebih agar perkembangannya sihat dan baik. Alhamdulillah Muhammad Naill memang cepat belajar, ajar sekali je terus faham walaupun Naill baru 7 bulan.

Jom  tengok perubahan saya:


Macam tak percaya kan turun 11 kg selepas 2 botol penggunaan Omega, setengah botol Herblax dan 11/2 canister ESP dalam masa lebih kurang 2 bulan. Mesti ramai yang tertanya-tanya saya berdiet ke? Tak makan? 

Anda silap, saya masih mengambil meal kegemaran saya dengan wajib sarapan, makan tengah hari dan makan malam. Tetapi perkara penting yang saya titik beratkan adalah portion makanan dan pengambilan air kosong yang bersukat. Untuk portion makanan, nasi yang diambil sekadar cukup untuk makan sahaja, janganlah ambil berlebihan bila lauk sedap, ambil sekadar dan bukan sedikit, maklumlah nasi merupakan milk booster terbaik untuk ibu-ibu menyusu. Amalkan juga senaman yang tidak membebankan anda, mengemas rumah, mengemop, berjalan-jalan di dalam ofis atau saya sendiri berenang 2 jam seminggu. Keadaan lutut saya yang pernah mengalami kecederaan menghadkan saya untuk bersukan lasak tetapi pastinya tidak menghalang saya untuk menurunkan berat badan.. 
credit -mommies mate

itu dia testimoni dari mommies mate...
Pengambilan Omega juga boleh membantu dalam menurunkan berat badan dan memerlukan air kosong yang lebih banyak kerana Omega bersifat panas, kalau kurang pengambilan air, boleh menyebabkan kita demam.

jadi jika anda mencari produk untuk menurunkan berat tetapi mahu yang selamat untuk ibu menyusu, ini adalah salah satu produk yang sesuai.

hubungi saya di
sms/whatsapp 019 3439341
email aeidahamrun@yahoo.com
untuk konsultasi dan harga istimewa
dapatkan pada harga ahli di branch menggunakan ID 882805 dan konsultasi dari saya.


Wednesday, November 21, 2012

Testimoni ESP


Testimoni ESP oleh pengguna
3 in 1 lagi tu
menurunkan berat badan
menambah susu
Kulit yang berseri dan cantik

Lagi beberapa testimoni mengenai ESP untuk penyusuan
ESP membuatkan susu menjadi banyak dan pekat.
Bayi pula cepat kenyang.

Saya sendiri, hari tu putus juga ESP ni, tak de stok sebab oktober bulan promosi ESP, habis stok di seluruh Malaysia..
Hadi pula asyik nak menyusu jer..setiap 10 minit minta susu..
malam-malam pun macam tu..tak boleh nak lepaskan.sampai nak pusing badan pun tak boleh..

Tapi, bila stok ESP kembali ada, Hadi cepat kenyang, menyusu pon sekejap jer. Sampai burb dia kekenyangan selepas menyusu..
siap muak lagi, tu pon umur dia sekarang dah dekat setahun setengah..Alhamdulillah..

Saya sendiri rasa kenyang sepanjang hari..saya hanya ambil vico + air sejuk + ESP atau susu segar + ESP
betul kenyang...tak makan tengahari atau malam pon tak ape..kenyang..kalau tak, pukul 12 tengahari mesti saya mengigil lapar dan kene selalu mengunyah..
Tapi makan juga untuk syarat menyusu anak kan.. :)
oh..lagi satu..senang la ketandas..kalau tak, saya bukan kerap membuang..seminggu 3 kali pon mujur..
tapi, dengan amalkan ESP ni,hari-hari...
perut pon kempis.. :D suka sangat.. 

Ramai yang berkenalan dengan Shaklee dengan mencuba ESP terlebih dahulu.
Jadi, jika anda mahukan ESP,
hubungi saya
019 3439341
aeidahamrun@yahoo.com

Testimoni set C


Alhamdulillah..im so happy for lily n her baby airisya...
Lily bersalin on 1st oktober
mencari-cari set tuk di ambil as milk booster
baby airisya asyik menyusu jer...penat..so saya cadangkan set c ( set berpantang) + ESP

Jika anda masih mencari set untuk semasa berpantang, cuba la set c
mengandungi
Vitalea
vit b complex
vit c plus
zinc

dan tambahan ESP untuk lily
kerana ESP membuat bayi lebih cepat kenyang
dan sebagai milk booster


sms/whatsapp 019 3439341
aeidahamrun@yahoo.com


Testimoni set kecantikan

puan Fiza mengalami masalah jeragat semasa mengandungkan anaknya..
Dengan pengambilan set D yang konsisten dan pengambilan air kosong yang mencukupi, beliau berjaya mengurangkan kesan parut di muka.
jom kita baca kisah beliau.


Puan Nizasahra pula memang dah cantik orangnya...tapi tetap mengamalkan set D, malah menjadikan kulit beliau lebih cantik, tegang dan muda..
pengambilan vitamin bukan hanya untk memulihkan, tetapi penting untuk mengekalkan kecantikan agar tidak dimamah usia kata orang...
biarlah kelihatan lebih muda dari usia..jangan dah terlambat menjaga kecantikan sampai orang kata kita nampak lebih tua dari usia sebenar...
Set untuk mendapatkan kulit cantik adalah
Vitamin B -  B is for beauty. untuk kulit menjadi glowing dan berseri
Vitamin C -  membina kolegan
Vitamin E complex -  membantu mengatasi masalah kulit kering dan kulit berminyak, menghilangkan parut

hubungi saya
019 3439341 ( sms/whatsapp)
aeidahamrun@yahoo.com
ID 882805 pembelian direct dari branch dengan harga ahli.

Tuesday, November 20, 2012

KURUSKAN BADAN

SET UNTUK MENURUNKAN BERAT BADAN YANG BASIC



Lecitin, Alfalfa dan Herb Lax 

***************************

Set yang paling laris minggu ni. Ibu2 menyusu malah para suami juga buat pesanan set ni. Set yang paling minima dan mampu dimiliki oleh semua orang.

Lecitin : Membantu membakar lemak. Bagus untuk daya ingatan. 

Alfalfa :Bertindak sebagai fiber. Kaya dengan protien, kalsium dan garam galian. [ Untuk ibu menyusu, ia membantu mempercepatkan penghasilan susuibu provided ibu kerap pam/ rajin direct feeding.

Herb Lax : Membantu proses pelawasan yang lebih lancar dan baik untuk usus.


Testimoni pengguna set slimming


Monday, November 19, 2012

HB rendah semasa mengandung

Selamat pagi isnin.. :)
Sebenarnya dah lama nak buat post pasal HB low masa mengandung ni...
harini baru berkesempatan... :)

biasa kan kalau mengandung, hb rendah..saya sendiri mengalami masalah yang sama semasa mengandungkan ketiga-tiga orang anak...sentiasa jer merah.. hehe
semasa tu, saya belum jumpa dengan vitamin Shaklee ni...jadi saya bergantung dengan makanan yang disyorkan nurse..macam bayam, kerang, ikan bilis, hati...bukan senang hari-hari kita nak cari benda yang sama betul tak?...
Kalau dapat jumpe selang sehari pon baik sangat dah tu..

Jadi sekarang, saya perkenalkan Vitalea with iron formula
Set untuk ibu mengandung
boleh mengamalkan Vitalea, Vitamin B complex dan vitamin C..


credit pic to better you better world
credit pic to sayangianugerah
credit pic to sayangianugerah

Jadi, saya sangat sarankan kepada ibu-ibu yang mengalami masalah Hb low semasa mengandung untuk mengambil supplement ni...
Suppelemnt ini juga bagus untuk selepas bersalin, semasa berpantang untuk mengembalikan tenaga dan memulihkan darah selepas bersalin. cuma tambah zink untuk baik pulih luka.

Hubungi saya sms/whatapp 019 3439341, email aeidahamrun@yahoo.com
Untuk dapatkan vitamin ini...kerana ibu perlu sediakan zat yang cukup untuk pembesaran anak.

Saturday, November 17, 2012

testimoni Collagen Powder

memang menarik la collagen powder shaklee ni...
sebab saya kata menarik, saya baca testimoni collagen powder ni

credit pic to GaleriSihatCergas
saya menyusukan anak, jadi tidak boleh mengambil kolagen powder ni..huhu
tunggu lagi 6 bulan, insyaallah boleh..
sebenarnya collagen powder boleh di buat masker juga.
campur dengan soothing toner dari Shaklee..pakai selama setengah jam sebelum tidur, dan hasilnya boleh lihat dan rasa selepas itu.
tengok gambar atas ni, memang cantik kulit dia kan lepas makan collagen powder..
kalau anda mahu mencuba, boleh hubungi saya.

Friday, November 16, 2012

ESP dah sampai!!!

Alhamdulillah....sampai juga ESP yang ditunggu-tunggu lebih 2 minggu...
Gdex sampai..boleh plak tanya dia nak hantar barang apa..
haha, banyak sangat ke barang nak hantar kan...
Actually tangah tunggu katil baru jugak..


Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan ESP, stok panas dari branch


REAL TESTIMONI dari pengguna tegar ESP..

“Pada awal nya saya mengambil ESP hanya untuk memastikan perjalanan penyusuan saya sempurna untuk Miasara (Baby Shaklee Ku). Syukur Alhamdulillah, susu sentiasa cukup untuk Miasara.. Cik B masih lagi bengkak2 kalau Miasara lambat menyusu/pam walaupun Miasara dah nak masuk 9bulan.

Ok kite tinggalkan dulu cerita mengenai penyusuan saya.. Lepas 3bulan bersalin berat saya hanya turun 10kg sahaja..
Sebelum Pregnant : 63Kg
Semasa Pregnant 37w : 83Kg

Jadi berat saya masa tu ialah 73Kg.. waaa.. sangat sedih, banyak baju dan seluar yang tak boleh dipakai.. Terpaksa pulak saya pakai baju dan seluar masa pregnant dulu.. hurmm.. Tanpa berlengah saya tanya big bos saya Mr Ariel, boleh ke saya ambil slimming set?.. Beliau kata boleh, dengan syarat tak mengganggu penyusuan saya.. Beliau tidak mahu saya terlalu berdiet sehingga Miasara tidak dapat nutrisi secukupnya..

Saya pun start makan set slimming awal January 2012

LECITHIN : Memecah Lemak
ALFALFA : Buang Lemak Yang Dah Dipecahkan
ESP : Membakar Kalori Sebanyak 35% juga memberi rasa kenyang yang lebih lama

Lepas sebulan ramai yang tegur kata saya dah slim.. saya hanya mampu tersenyum je la.. Tapi dalam hati, hehehe.. Mr Ariel yang baru balik outstation selama 3minggu pun tegur cakap saya dah kurus.. Siap tegur cakap kulit muka cantik dan bersih.. waa.. hati berbunga-bunga la bila En suami yg puji.. ekekeke.. saya masih tak percaya betul ke saya dah slim? saya ajak Mr Ariel timbang berat kat Jusco.. Betullah, berat saya sekarang 60Kg..Patut la seluar jeans size L da boleh masuk tanpa ada kesan barut nangka.. huhu sangat hepi..

Jom tengok perubahan saya credit to mommyMiasara dan mommy iskandar

seterusnya adalah testi pn liza
credit mommy iskandar untuk pic


ESP ni memnag bagus...
boleh untuk ibu yang menyusukan, nak tegang2, anjal  payudara, nak hilangkan parut, cantikkan kulit, lembabkan kulit, bayi cepat kenyang, untuk sekeluarga la senangnya..
banyak lagi testimoni..
testimoni pelanggan saya masih saya tunggu..
ade 1 testimoni untuk set berpantang.
dan 2 lagi testimoni ESP.klik sini

Jadi tunggu apa lagi?
sangat sesuai untuk semua...saya sendiri amalkan ESP untuk penyusuan hadi..
maklumlah bayi lelaki, kuat menyusu...kalau putus ESP, memang nak susu 10 minit sekali...
lapar aje..
dan ESP membuatkan kulit bibir saya lembab, kalau tidak, kulit bibir saya selalu menggelupas kerana kering.


Sms/whatapp saya 019 3439341
email aeidahamrun@yahoo.com
facebook saya www.facebook.com.aeidah
ID 882805 untk pembelian direct dari branch shaklee

saya berada di bandar seri putra bangi, boleh COD area Bangi, Ampang, UPM, Pandan Indah..

Wednesday, November 14, 2012

Set untuk kulit cantik

Ada masalah kulit?
Di muka atau di badan?
Set ni memang kesukaan saya dan yang saya amalkan hari-hari.
Set D - untuk kulit bermasalah
Jerawat
Kulit kusam
Kulit kering
Kulit tidak sekata
jerawat di badan
dan ni bukan di muka sahaja, tapi di badan juga 

Set D mengandungi 

Perubahan yang saya boleh lihat dan rasa pada diri saya adalah, jerawat/biji-biji kecil di badan hilang, kulit badan menjadi halus lembut lembab
di tapak tangan rasa lembut, di kaki nampak lembab, di muka nampak warna kulit lebih cerah dan sekata.
Dan kawan saya yang pengamal set d juga merasakan yang sama. (msg2 di bbm, xleh nak print2 screen)
Mula-mula dia was-was, betul ke ape yang dia tengok bila kulit muka nampak lebih cerah, macam tak percaya.
Alhamdulillah, ia berkesan untuk saya dan dia.

Jika ada budget lebih, boleh ambil sekali ESP yang bagus untuk menghilangkan parut di wajah atau pon strechmark atau pon untuk ibu yang bersalin secara ceaser, ini set yang sesuai untuk hilangkan parut belah tu atau sekurang-kurangnya mengurangkan kesan.


Lecithin

KHASIAT DAN KEGUNAAN LECITHIN

Sesuai untuk ibu yang menyusukan anak yang mahu kuruskan badan atau turunkan berat badan,
Sesuai untuk lelaki dan wanita
masalah perut buncit lelaki memang sesuai juga untuk di ambil
kesan terhadap setiap orang adalah berbeza. Ada yang cepat, ada ambil masa.
paling penting adalah pengambilan air kosong yang tidak kurang 2 liter sehari.

1. PALING UTAMA – 
untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids)
· Lecithin memecah serta mencairkan lemak terutama koleterol.
· Ia membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)

· Membantu mengawal paras triglycerides
· Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.
· Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol

2. PENTING UNTUK FUNGSI OTAK
· Acethylcholine penting untuk fungsi otak - berfikir, ingatan, konsentrasi, menentukan kita berdiri, berlari, makan, bercakap, tidur, penghadaman dsb
· Acethylcholine merupakan sejenis neurotransmitter yang terlibat dalam penerimaan, penyimpanan dan penghantaran maklumat yang betul ke otak. Jika bekalannya cukup, maka fungsi-fungsi ini dapat dilakukan. Jika tidak fungsi itu akan tergugat. Acethylcholine dihasikan dari cholin. Cholin mudah diperolehi dari LECITHIN
· Lecithin meningkatkan bekalan cholin dan acethylcholine – kerana 30% otak adalah lecthin, dan 70% lemak di hati (liver) adalah lecithin

3. UNTUK KAUM TUA
· Lecithin amat diperlukan bagi mereka yang uzur oleh sebab angina, stroke (angin ahmar) dan sakit-sakit yang biasa dialami oleh kaum tua
· Mengurangkan berlakunya masalah pembuluhan tersendat punca darah tinggi, sengal sendi, sejuk kaki dsb

4. UNTUK PENGHADAMAN
· Lecithin diperlukan untuk menghasilkan bahan kimia yang dipanggil bile daripada kolesterol. Bile amat penting untuk proses penghadaman

5. UNTUK SEL
· Lecithin penting untuk mengangkut, menghantar bahan-bahan lemak dari makanan ke sel-sel
· Choline & lecithin menguatkan selaput sel-selneuron dan semua sel-sel tubuh badan kita

6. UNTUK KESIHATAN KARDIOVASCULAR (SISTEM JANTUNG)
· Fungsi utama lecithin adalah sebagai “Fat Emulsifier “ ia amat penting untuk perlindungan sistem jantung.
· Ia amat mujarap jika di ambil bersama-sama EPA dan Fiber
HASIL PENYELIDIKAN (R&D)
· Lecithin daripada soyabean berkesan memecahkan deposit kolesterol
· Lecitin daripada telor boleh tetapi tidak bergitu berkesan
MENGAPA SHAKLEE
· Kacang soya – sumber semulajadi yang terpilih.
· Kapsulnya mempunyai ciri-ciri lecithin sebagaimana di anugerahkan oleh alam
· Tiada pengawet, perwarna, perasa tiruan
· Kepekatannya.
- 1 kapsul : 520 mg lecithin
78 mg phosphatidycholine
47 mg phosphatidylinositol
credit - baby qaireen


ID shaklee 882805
Pembelian dari saya anda layak mendapat konsultasi percuma, harga ahli. Dan juga boleh beli direct dari branch dengan ID saya untuk harga ahli yang lebih jimat :)
sms/whatsapp 019 3439341 - aei

Monday, November 12, 2012

Kerana bertuah

Kerana bertuah, dapat tv 32 inci..
Alkisahnya masa Family Day opis en Suami minggu lepas, ada acara cabutan bertuah...
Masa tahu ada tv untuk cabutan bertuah...berharap sangat dapat tv tu...
tetapi....
masa cabutan bertuah di jalankan, kami dapat voucher Jusco jer RM150..
haha...Alhamdulillah...dapat jugak voucher kan, leh shopping mopping
tetapi..malam tu...yang dapat tv tu ada lah beberapa orang..sebab tv pon beberapa biji dorang bagi-bagi..
Antaranya bos en Suami dapat tv tu..
lepastu dia kate nak buat cabutan tuk bahagian operation..
Buat cabutan lagi sekali tu, nama en Suami yang naik..
dapat la tv free..
tapi dengan tv free tu, beli cabinet baru, beli PS2, beli katil baru..
haha...sudah nya banyak jugak habis kerana tv 'FREE'. huhu..


Tuesday, November 6, 2012

Peluang

Alhamdulillah...semalam, iaitu isnin...pergi berjumpa dengan 'Mak' saya dam bisnes Shaklee ni...
Beliau punya income memang hebat..dan anak-anak beliau yang lain pon semua hebat-hebat income dia..
Siapa tak nak income hebat?...6 angka sebulan?....tak nak?.. tak tahu la nak cakap apa kalau ada orang menolak income 6 angka sebulan..

Jadi, tujuan saya pergi berjumpa beliau semalam adalah untuk menuntut ilmu..apa yang beliau buat untuk dapat income macam tu...
banyak yang saya belajar.sebenarnya beliau dah kongsikan pada seminar hari tu,tapi bila coaching 0ne to one ni kesan dia lagi mendalam..
Banyak tips yang beliau kongsi dengan saya..saya nak kongsikan bersama yang mahu berjaya seperti beliau atau lebih hebat dari beliau..
beliau juga yakin yang saya akan berjaya.. janji jangan betah dengan ajaran dia..kalau cikgu dah ajar macam mana nak berjaya, kene la ikut cara cikgu, tiru dia, baru berjaya sekurang-kurangnya seperti dia..
Dia boleh melihat saya berjaya, jadi saya sendiri kene melihat saya berjaya..
nak join saya sama-sama cari income dari rumah?hubungi saya. kita sama-sama buat dan tengok, siapa capai dulu... takut nak cabar orang, tapi cabar orang lain untuk majukan diri sendiri..
jom sama-sama buat..
hubungi saya whatsapp 019 3439341, bbm 29eaf50e

Monday, November 5, 2012

Aktiviti Hujung Minggu

Selamat pagi isnin..
Hari yang indah.. :) mendung, sejuk jer...
3 minggu ni hujung minggu yang penuh dengan aktiviti...memang macam ni la kalau hujung minggu...saya tak ada masa nak update blog, nampaknya kene beli tab, boleh update blog on the go saja kan.. :D


 
Mula-mula kita g ja;an-jalan ke Zoo Negara..
Selepas itu kita balik kampung...sebab nak menyambut Hari raya AidilAdha di kampung halamanku..menempuh jem sampai 13 jam baru sampai kampung..selalu drive 6 jam sahaja..sabar aje lah..

minggu lepes pula kita pergi ke A Famosa Resort Melaka..
seronok sangat..hari jumaat kita main air di Water World..
Seharian main air..selsema lagi anak-anakku...
Then hari sabtu kita ke Animal Safari..tak ada pic sebab dah malas nak wat collage...hehe..
Animal Safari World Melaka memang best...boleh tengok binatang dekat-dekat, boleh naik gajah, naik unta, naik pony( tuk budak)..
semuanya best...amik gambar dengan indian, dengan gajah, dengan burung...dah ambil gambar, kene la bayar kalau nak keep the pictures...kalau tak nak pon tak pe..
1 jam je drive dr bandar seri putra ni..
tak jauh sangat la..
memenatkan tapi seronok..!!!
hows ur weekend?..


Thursday, November 1, 2012

Tambah berat badan


TERLALU KURUS..?? ANDA INGIN MENINGKATKAN BERAT BADAN..?
***********************************************
MEALSHAKE
Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting.
Sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein.
Berperisa vanilla yang sedap.

VITA-LEA IRON FORMULA
Membekal 23 jenis vitamin penting bersama iron yang sangat penting dalam pembentukan sel darah merah.
Banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodin).
Supplement penting untuk diet atau slim yang mana walau kita kurang makan namun pengambilan Vita-Lea ini banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit yang sentiasa tegang, mengelak pitam dan pening.

B-COMPLEKS
Mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan.
Mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...