Followers

Suka tak blog ni?

Monday, November 5, 2012

Aktiviti Hujung Minggu

Selamat pagi isnin..
Hari yang indah.. :) mendung, sejuk jer...
3 minggu ni hujung minggu yang penuh dengan aktiviti...memang macam ni la kalau hujung minggu...saya tak ada masa nak update blog, nampaknya kene beli tab, boleh update blog on the go saja kan.. :D


 
Mula-mula kita g ja;an-jalan ke Zoo Negara..
Selepas itu kita balik kampung...sebab nak menyambut Hari raya AidilAdha di kampung halamanku..menempuh jem sampai 13 jam baru sampai kampung..selalu drive 6 jam sahaja..sabar aje lah..

minggu lepes pula kita pergi ke A Famosa Resort Melaka..
seronok sangat..hari jumaat kita main air di Water World..
Seharian main air..selsema lagi anak-anakku...
Then hari sabtu kita ke Animal Safari..tak ada pic sebab dah malas nak wat collage...hehe..
Animal Safari World Melaka memang best...boleh tengok binatang dekat-dekat, boleh naik gajah, naik unta, naik pony( tuk budak)..
semuanya best...amik gambar dengan indian, dengan gajah, dengan burung...dah ambil gambar, kene la bayar kalau nak keep the pictures...kalau tak nak pon tak pe..
1 jam je drive dr bandar seri putra ni..
tak jauh sangat la..
memenatkan tapi seronok..!!!
hows ur weekend?..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...