Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, January 8, 2013

Pengedar Sah Shaklee Bandar Putra Mahkota


Saya (Aei nama glamour)  adalah pengedar sah Shaklee di Putra Mahkota Bangi tol exit selepas Bangi sebelum Nilai.
Supplement Shaklee pertama yang saya ambil ialah set berpantang. Dari hari pertama berpantang (masa tu lepas lahirkan Hadi) memang rasa cergas dah sihat. Berbeza dari masa lahirkan kakak-kakaknya.
Masa tu terus la jatuh cinta dengan Shaklee..
Jadi, yang baik haruslah dikongsi...

Matlamat saya dalam Shaklee

1. diri sendiri maintain..maklumlah tahun depan dah masuk 3series..huhu..jadi kesihatan dan kecantikan haruslah dijaga.sebelum terlambat. Penjagaan dalaman tu penting.

2. Saya nak kongsikan kebaikan Shaklee dengan semua. kalau boleh nak bantu memberikan kesihatan yang lebih baik.

3. Salah satu sebab saya join Shaklee ialah keahlian seumur hidup. Tak perlu renew membership tu salah satu sebabnya. Bagi saya leceh la kalau nak kene renew-renew. Jadi sebab saya nak makan sendiri, saya rasa tidak rugi join.

4. Selepas share info dan kebaikan Shaklee, ramai kawan, saudara mara tertarik dan mereka kebanyakkan dah tahu pasal Shaklee dan lagi senang mereka nak dapatkan bila saya join.

5. Walaupun saya surirumah dan tidak ramai kawan, tetapi dengan menyertai Shaklee, saya dapat kawan baru offlline dan online. Saya memang suka sebenarnya dapat hantar barang ke kawan-kawan atau pelanggan, bila jumpa,lagi best. Duduk rumah je biasa saya boring. Suka bila sibuk.

6.  Bonus. Lepas menyertai Shaklee, saya belajar. Walaupun kita nak hidup senang atas dunia, tapi akhirat pun kita nak senang. Jadi, dengan tunjuk ajar, saya dapat tabung akhirat dan dunia. Insya Allah - masih membaiki diri.

7. Dengan bonus yang Insya Allah makin bertambah..Amin..saya nak berbagi dengan ma dan ayah. Dah lama saya nak bantu mereka betulkan rumah ( bukanlah rumah kat kampung tu buruk) tapi saya nak rasa bagi duit kat ma dan ayah saya ribu-ribu sebulan. Masa terdekat ni saya niat nak belikan ma saya mesin basuh baru.

8. Saya nak ramai surirumah join bisnes dan buat duit dari rumah. Kalau boleh online, join lah..tak ramai kawan tu bukan alasan. sebab dunia online ni luas. Ikan di laut tidak habis walaupun ramai nelayan..Tidak pandai, boleh belajar. Tidak ada alasan sebenarnya kalau nak berjaya.

Jadi, itulah saya...kenapa saya buat bisnes, kenapa saya pilih Shaklee, apa yang saya dapat dari Shaklee..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...