Followers

Suka tak blog ni?

Wednesday, December 5, 2012

Shaklee Collagen Powder Offer!!

Lama pula rasanya tidak update blog..
mak saya datang dari kampung, jadi layan mak lah kerjanya... :)
bukan selalu jumpa kan..balik kampung pun jarang-jarang sekali...
jadi hari ni dah 5hb 12....
sudah 5 hari berlalu offer collagen powder Shaklee ni..
mari dapatkan segera pada harga yang sangat berpatutan dengan hasilnya..
hari tu saya dah post gamba pengamal kolagen powder ni...
untuk entry testimoni kolagen powder ni boleh klik sini

Shaklee Collagen Powder

Perbezaan Shaklee
Supplement yang unggul
mengandungi 4000 mg Kolagen RSS (sisik ikan Merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi dari sisik ikan merah.
Sangat rendah dalam berat mekular, sekitar 1000 Dalton 
amat mudah di serap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan
**** hasil pengambilan 5 hari sudah menampakkan kesan positif pada kulit

Ramuan utama
Ekstrak biji Camelia japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang, Lactibacillus acidophilus, Vitamin C dan vitamin B di gabung untuk meningkatkan keberkesanan dan menyokong kecantikan dari dalam ke luar.

Manfaat Utama

  • Tubuh kurang hasilkan kolagen bila usia meningkat, mengakibatkan kulit berkedut dan kendur. Usia bukan satu-satunya faktor menyebabkan kolagen berkurangan dalam tubuh, faktor-faktor lain seperti cahaya matahari, radikal bebas di udara, air dan nutrii, merokok dan lain-lain.
  • Shaklee collagen powder membantu kulit mengekalkan elastisitasi senulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut.
  • Tampak lebih muda
    • menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula
    • kuku menjadi lebih kuat dan mengekalkan warna sihat
    • kulit kurang kering, elastisiti lebih baik, parut makin kurang
    • menghilangkan tanda penuaan
  • rasa lebih muda
    • kolagen sama penting seperti kalsium
    • kolagen membantu menguatkan tulang
    • mengurangkan kesakitan dan geseran sendi
    • baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal
    • Memastikan otak sentiasa siht.Sel glya membekalkan nutrisi untuk otak dan ini di sokong kolagen.
  • tiada sebarang tambahan kimia.100% semulajadi, selamat, tiada pengawet dan pewarna.
  • rasa lebih sedap- shake dengan jus buah, ESP dan meal shake
  • paling bagus di ambil waktu pagi untuk serap nutrisi dalam badan dan malam untuk pembaikan.
jika nak dapatkan dari branch, boleh guna ID saya 882805 untuk harga ahli
hubungi saya untuk harga promosi istimewa bulan Disember ni
sms/whatsapp 019 3439341
email aeidahamrun@yahoo.com
Nak nampak cantik untuk tahun baru nnt, mesti puas hati..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...