Followers

Suka tak blog ni?

Friday, December 21, 2012

Supplement untuk pelajar

sebagai pelajar, memang la memenatkan, susah nak fokus terutama bila subject yang lecturer nye sangatlah membosankan..
malam nak kene berjaga pula sebab nak siapkan assignment, nak study sebab ade kuiz, ade exam..ade meeting lah plak kat kediaman...
tul tak?...ha...ini biasa...lagi-lagi untuk student cemerlang, banyak aktiviti join..lagi penat...hehe..saya tak lah aktif sangat, sebelum couple dulu, aktif juga la ..dah couple mula lah aktiviti study berdua..hehe..sambil dating la tu..ahaks..

ok, kawan saya, cikgu, tapi belajar juga, malam-malam berjaga, wat assignment..kalau masa dia tak larat tu, dia akan ambil vitamin b complex.
terus segar biji mata kata nya..

supplement untuk student yang sesuai adalah vitamin b-complex dan lecithin
apa fungsi 2 vitamin ni

b-complex
tukarkan makanan kepada tenaga sekaligus mengurangkan keletihan/kelesuan
baik untuk mata- mengurangkan masalah keletihan mata, memperkuat memori dan fokus
cegah sakit kepala, migrain, pening, tidak semangat

lecithin 
mempertingakat daya ingatan dan meringankan stress
mempertingkat kuasa pembelajaran
cantikkan lulit
cepatkan pembakaran lemak (boleh langsing)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...