Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, January 3, 2012

PB Transformasi

Banyak dah Premium Beautiful corset ni membantu wanita-wanita merealisasikan hasrat wanita untuk tampil cantik, menarik, sihat dah berjaya.
Kawan saya...cik juju, saya dah lame kenal dia...satu sekolah menengah...dari tingkatan 1 lagi...
dia mmg chubby2 orangnye...dah dia berhasrat untuk menurunkan berat badan.
lepas dia pakai PB selama 3 hari...terus turun 1kg...
wow...mmg teruja sangat..
dan terus memakai PB + Lactolite untuk terus mendapat bentuk badan yang dia idamkan..

jadi...jom tgk pic dia..


FROM 105kg -90 kg (masa last raya in September)

dan ini yang latest...new year 2012..
baju yang dah lame tak muat, kini dah muat...bahkan dah longgar...
you go girl...
read more on ju's story?... klik sini

nak dapatkan transformasi seperti cik juju?...
hubungi saya segera...ingat..mase berlalu terlalu pantas...
019 3439341

Kenapa pilih PB

kenapa nak pakai pb?...
saya sendiri le..Saya nak pakai sbb


pas bersalin 3 org anak ni...perut kembang 9 bulan..pas tu kempis..kembang lg..then kempis balik..kembang lg..kempis balik...byk tanda2 dah..
kat perut, punggung...mmg le cantik sgt corak abstract tu..
lepas pakai nnt nak licin cam dalam pic ni juga..nak letak pic perut sendiri tak leh..aurat..ahahah


ni lg satu masalah sy...biase la mengandung ni..macam2 la...orang kate sebab pakai kasut tinggi mase mengandung..mungkin juga..mase anak pertama tu...tak prasan..sbb tak de orang bagi tau..dah anak 3 baru orang bgtau..terlambat?..tak juga sbb ade PB...bleh settle ni. :))


sambung nnt yer...Hadi nangis.. :D

A deaf frog

Dah nak masuk bukan 12....dan tak lame je lagi dah tahun baru~~~~

Semua nak pasang azam baru sempena tahun baru kan?...
dan yang pasti azam2 itu ialah untuk kebaikan diri dan keluarga dan juga orang2 di sekeliling....
oh, sy pon sangat2 tak sabar...
saya nak berubah ke arah yang lebih baik...bukan untuk diri saya sahaja juga...
di petik dari website hanis haizi


Once upon a time there was a bunch of tiny frogs who arranged a running competition. The goal was to reach the top of a very high tower. A big crowd had gathered around the tower to see the race and cheer on the contestants.


The race began...

Honestly, No one in crowd really believed that the tiny frogs would reach the top of the tower. crowd yelled statements such as:

"Oh, WAY too difficult!!!"

"They will NEVER make it to the top."

"Not a chance that they will succeed. The tower is too high!"

The tiny frogs began collapsing. One by one. Except for those, who in a fresh tempo, were climbing higher and higher.

The crowd continued to yell, "It is too difficult!!! No one will make it!"

More tiny frogs got tired and gave up. But ONE continued higher and higher and higher. This one wouldn’t give up!

At the end everyone else had given up climbing the tower. Except for the one tiny frog who, after a big effort, was the only one who reached the top! THEN all of the other tiny frogs naturally wanted to know how this one frog managed to do it?

A contestant asked the tiny frog how he had found the strength to succeed and reach the goal? It turned out. That the winner was DEAF!!!

:: Moral of the Story ::

Never listen to other people's tendencies to be negative or pessimistic. because they take your most wonderful dreams and wishes away from you — the ones you have in your heart!

Always think of the power words have. Because everything you hear and read will affect your actions! 

Therefore, ALWAYS BE POSITIVE!


Be DEAF when people tell YOU that you cannot fulfill your dreams! 

Always think: I can do this!

It is NEVER too late to start something, because it doesn't matter where you start, the MOST important thing is where you END.

so...this is it...its time to be deaf..not to listen to all those -ve voices2...
yang penting kita tahu kita sememangnya boleh buat dan ramai yang dah berjaya pon...
copy je ape yang orang dah berjaya wat, dan kita akan berjaya... cam tony fernandes wat ke air asia... :)
niat pon dah baik sangat dah...move on sayang....4-5 figures income awaits me...
i'm coming....i'm coming.....



nak join same?
contact saya 
019 3439341

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...