Followers

Suka tak blog ni?

Wednesday, January 4, 2012

PB untuk bakal ibu dan ibu-ibu

Premium beautiful Corset + maharani dapat membantu menyuburkan rahim dan menyelesaikn masalah dalaman wanita.



Untuk ibu-ibu comel yang selepas melahirkan.
aktiviti wajib selepas bersalin ialah berbengkung...
pengalaman saya sendiri selepas bersalin...
anak 1st- pakai bengkung mustika ratu...lilit2...kemas juga mula2 tu..lepastu dah duduk bangun...perut2 sume terkeluar...uhuhu..
malam2 barut plak ngn kain ikat2 cam kat bawah ni...
erm...tak tau la nak cakap ape...rase tak sabar2 nak habis waktu pantang...
bangun pagi sume dah longgar...

nak menyusukan anak?..
dengan bengkung kain ni..langsung tak menyokong tulang belakang...
sakit, penat, lenguh...

sampai anak ketiga...ni la yang ade..pakai je la..sebab nak kempiskan perut ler...


Faedah Berbengkung ialah:

Perut jd kempis
Mengembalikan bentuk asal badan
Organ dalaman kecut & kembali ke tempat asal
Posture badan jd tegak & ni memudahkan penyusuan bayi
lemak & selulit akan pecah
Mencegah dari makan berlebihan
(Source : babycenter.com)


Memandangkan Premium Beautiful corset jgk ada kelebihan yg sama mcm faedah traditional moden....


Why not we change it?




with Premium Beautiful corset, 



Perut jd kempis
Mengembalikan bentuk asal badan
Organ dalaman kecut & kembali ke tempat asal
Posture badan jd tegak & ni memudahkan penyusuan bayi
lemak & selulit akan pecah
Mencegah dari makan berlebihan
stretchmark pun akan hilang.... ni testimonial dr my fren sndri :)


tgk...we will get additional benefits with Premium Beautiful corset compares to traditional bengkung :)

dengan rase yang sangat2 selesa...baik sangat la kalo kite nak pakai PB ni...
saya sokong 100%...
pakai PB dalam pantang...tak bukak pon tak pe..pakai dr pg sampai pagi balik..
kompem dapat badan anak dare lepas habis pantang tu..

lepas dah rase, bleh share

Jadi, ape tunggu lagi??

hubungi aei di
019 3439341
untuk dapatkan PB corset anda

Kesan PB



Premium Beautiful corset : rawatan alternatif kepada :


Selulit


Membentuk Body Curve yg cantik & semulajadi



Fibroid


Membakar lemak-lemak Jahat



Rawatan utk breast lump & cancer








Selain tu, Pemakaian PB jgk merupakan rawatan alternatif kepada:


Trying to CONCEIVE


CYST


Loose Weight 


Slip Disc a.k.a Sakit Tulang Belakang


Period / Haid yg tidak teratur


Migrain @ gastrik


CONFINEMENT


Prevent from CANCER

Jadi, berbaloi jika spend duit tuk beli PREMIUM BEAUTIFUL CORSET. Luxury corset.
BERKESAN dan LIFETIME WARRANTY.

ingin dapatkan saiz anda?

dan sms ke 
019 3439341


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...