Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, May 22, 2012

vitamin untuk ayah

Hai...
saya start ni dengan vitamin untuk diri sendiri...
untuk makan selepas berpantang bersalin anak ketiga...
Alhamdulillah...
masa dalam pantang makan vitamin ni, badan saya rasa segar...tak penat, tidur, walaupun tak cukup(biasalah bagi ibu dalam pantang) tapi masih cergas..
dan yang penting, air susu untuk baby banyak...

kemudian.....dah hampir setahun....
vitamin pun lom habis...sebenarnya vitamin ni memang banyak kandungan dia...dan makan plak tinggal-tinggal..
memang lambat habis...

menyedari kebaikan dan keperluan vitamin dalam kehidupan, teringat ayah kat kampung yang kurang sihat, kencing manis, tidak pergi klinik, tiada gigi nak makan...
jadi macam mana saya boleh tolong untuk memberi kesihatan kepada ayah...
biar duit tak banyak, tapi asal ayah sihat...saya belikan vitamin untuk ayah dengan harapan ayah akan mendapat vitamin yang ayah perlukan untuk badan ayah...
dan dengan izin Allah ayah makin sihat dan bertenaga...
insyaaallah.....
kesan vitamin ni mungkin ambil masa 2-3 minggu...
rasanya tak sabar nak dengar perkembangan positif..

Kawan-kawan yang berminat untuk mendapatkan vitamin ini untuk diri sendiri, atau ibu atau ayah,
Nyatakan  masalah yang dihadapi  dan dapatkan  set yang paling sesuai untuk anda.
boleh email kepada saya :- aeidahamrun@yahoo.com
atau di 019 3439341 / whatsapp /bbm 2128AF5E
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...