Followers

Suka tak blog ni?

Friday, June 15, 2012

Oreo Cheese Cake (not baked)

Hari ni buat Oreo Cheese Cake..
ni untuk makan-makan mase di Kuantan esok...
1 kek dah beli dr Secret Recipe...
ni saje2 je nak buat...sebab haritu dah buat tapi tak jadi...hehe..ni leh wat lagi untuk besday huda..
dah siap dah...tgh chilled dalam peti ais...
harap-harap keras la sebab nya mase gaul-gaul tadi macam cair..
rupa dia boleh tahan kan?...hehe..
mase 1st2 buat bulan 3 hari tu, mase besday saya la tu...teruk betul...rupa pon tak cantik..
tak saba nak potong esok...

ok, ni nak post plak pasal pulut mangga...



sodapppp.... :D

Happy Birthday Huda

Alhamdulillah....Huda dah 4 tahun...pada 14.6..iaitu smlm..
lambat post ek...tak de sambut ape2 pon...smlm je pergi makan-makan skit di Secret Recipe..
Hadi yang sentiasa sengih bile ade flash amik gamba dia..17.6 ni dia setahun
Fully Bf dengan jayanya..Alhamdulillah..Harap hingga 2 tahun..

Hannah...Besday kakak dia, besday dia juga..

Besday girl..Huda..happy la tu

Sambil-sambil tunggu order sampai, kita main golek-golek telur dulu..

dan ini lah dia kek nya..hehe...wat syarat tiup lilin di hari jadi...sok sambut lagi kat kuantan plak dengan famili..

Makan-makan dan balik rumah...nothing much..tapi sebelum tidur sakit perut, kembung, kepala pun pusing...sampai ke pagi..kene tlan panadol...tapi sebiji jer..hehe..tak boleh makan 2 biji...nasib baik dah elok..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...