Followers

Suka tak blog ni?

Thursday, June 21, 2012

Pilihan untuk menyusu

Set B ialah untuk ibu yang tiada masalah penyusuan


SET E -set b tambah dengan ostematrik bg ibu-ibu yang ada masalah susu kurang semasa period.
dan juga sesuai untuk ibu tambah tenaga dan mendapat tidur yang berkualiti pada malam hari..
saya makan ni masa dalam pantang memang berkesan untuk tidur yang bagus...bangun pagi pun tidak lah letih..
 manakala jika tambah dengan ESP, anak yang menyusu tu akan cepat kenyang.



 SET 3M
set ni memang sesuai untuk ibu-ibu bekerjaya yang nak simpan stok...
dengan minum air kosong yang cukup, pam/perah setaip 2 jam..insyallah..


set-set ni juga sesuai untuk ibu-ibu amalkan masa dalam pantang yer....
badan cepat cergas dan sihat...susu pon meriah...
kalau ibu2 bersalin secara Cesarean, boleh ambil zinc skali untuk penyembuhan luka dengan lebih cepat.bersalin normal pon boleh makan zink untuk cepat baik tempat luka/ mengawal keguguran rambut mase selepas melahirkan...


ok dearie...kalau ade apa-apa pertanyaan, boleh contact saya di 
aeidahamrun@yahoo.com
sms/whatsapp 019 3439341
harga special sy tawarkan... :)
happy breasfeeding dear..


SET untuk ibu menyusu

Set Eu Four Pack - sesuai untuk ibu menyusu dan ibu mengandung


  • Vita-Lea
· Mengandungi 12 vitamin dan 7 Galian pada kadar yang seimbang
· Larutan yang cepat (17 minutes disintegration time)
· Folic Acid dan Biotin 100%
· 2 biji membekalkan 600 mg calcium
· Diuji oleh 48 saintis selama 198 jam bagi setiap ‘batch’

  •  B-COMPLEX

    · Sumber terbaik – Torula dan Brewers Yeast
    · Mengandungi 8 jenis vitamin B
    · 100% Folic Acid dan 100% Biotin
    · Tidak mengandungi pewarna tiruan

  •  VITA -C 500 mg SUSTAINED RELEASE

    · Pelepasan perlahan-lahan – 100mg setiap jam selama 5 jam
    · Bio-flavonoid C complex
    · Sumber terbaik – Rose hip
    · 1 bij mengandungi vitamin C seperti mengambil 7.5 biji oren segar

  • Ostematrik

ini yang saya ambil mase dalam pantang Vitalea, vit c, Alfafa, Ostematrik (kalsium), zink..
Alhamdulillah, mase dalam pantang, masalah sembelit memang tak de...jadi senang nak ke tandas..
berbeza dengan masa dalam pantang anak pertama n kedua..
memang lepas bersalin, risau sangat akan sembelit, maklumlah makanan orang dalam pantang kering-kering, sayur pun kadang-kadang je makan...
jadi memang tak de masalah mase dalam pantang anak ke 3 ni...Alhamdulillah..
Badan pun rasa cergas dan sihat...
Hadi pula masa dalam pantang ada jaundis, prolonge jaundice plak tu..
sampai habis pantang...baru hilang kuning dia..
dan ini mungkin di sebabkan pengambilan Alfafa..orang yang jual kepada saya mase tu tak consult betul2, kalau anak jaundice, patutnye stop alfafa...
tak pe lah, dah lepas...yang penting ibu-ibu dalam pantang yang ingin ambil set ni saya akan consult betul2..

Jadi air susu pun banyak Alhamdulillah...sampai sekarang, Hadi dah hampir 12 bulan...saya akui kadang-kadang kalau kita penat, stress atau kurang minum air, susu akan merudum..vitamin dapat membantu dalam penghasilan susu untuk anak saya.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...