Followers

Suka tak blog ni?

Monday, October 1, 2012

ESP - minum mengikut selera.. :)

Cara-cara nak minum ESP...boleh campur dengan mana-mana air kesukaan anda.
Untuk tambah susu dengan segera, bancuh pekat sikit..
tapi kene minum air kosong lebih yer..jangan kurang minum air...
 • ESP + Air suam
 • ESP+ Fresh Milk
 • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP..bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
 • ESP + SusuAnmum
 • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
 • ESP + Nesvita 3in1
 • ESP + jus twister tropicana ESP
 • ESP + Ribena
 • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
 • ESP + Milo/Horlicks
 • ESP + sirap bandung
 • ESP + Meal Shake + Aiskrim (buatan sendiri)...resipi leh check sini..http://exclusivelypumpingmother.blogspot.com/2011/01/resipi-baru-espnyum-nyumsedapp.html.
JANGAN BANCUH DENGAN AIR PANAS..TU JE PANTANG NYE.. :)

EUPHORIA PROMOTION

**************

BERITA BAIK!
**************


"Ia telah kembali dengan wajah baru! Anda mahu mengetahui apa maksud icon ini? Sila EMAIL / PM ! Jangan ketinggalan untuk mengetahui apa yang menarik dan terbaru dari kami!"
aeidahamrun@yahoo.com


Kami menyediakan beberapa jenis Euphoria set antaranya ialah 

Set A (Optimum) – set A ialah set asas untuk kesihatan tubuh badan. Semua orang dewasa, remaja serta warga emas sesuai untuk menggunakan set ini yang terdiri dari Vitalea, B Complex dan Vita-C.

Set B (Breastfeeding) – walaupun set B adalah set penyusuan, namun ia sesuai untuk setiap golongan kerana kebaikan alfalfa yang terkandung dalam set ini adalah sangat banyak (selain penggalak susu). Set penyusuan ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C dan Alfalfa.

Set B1 – set B1 adalah set penyusuan namun ia mengandungi 330 biji alfalfa. 

Set C (confinement) – set bersalin dan berpantang, khas untuk ibu-ibu yang mementingkan kecergasan untuk menguruskan bayi, mengelakkan meroyan, memulihkan luka serta sesuai untuk penyusuan. Set ini terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C dan Zinc. 


Set C+Milk Booster – set bersalin dan berpantang sama seperti set C dengan tambahan alfalfa untuk penyusuan. 

Set D (skincare) – set penjagaan kulit wajah khas buat mereka yang mengalami masalah kulit. Ia juga adalah set antioksidan bagi mencegah kanser serta kesihatan tubuh badan secara umumnya. Set D terdiri dari B Complex, Vita C dan Vita E. 

Set E (breastfeeding & bones) – set E terdiri dari set penyusuan bersama tambahan kalsium. Sesuai juga untuk para wanita bagi mengelakkan osteoperosis. Ostematrix (kalsium) adalah mengandungi vitamin D untuk penyerapan kalsium. 


Set F (feminin) – lumrah bagi wanita mengalami pelbagai masalah kewanitaan. Set feminin ini boleh membantu anda mengatasi masalah seperti keputihan, sakit urat dan sendi, keradangan dan sebagainya. Set F terdiri dari Vita E dan Alfalfa. 

Set G (5 serangkai) - set untuk mereka yang bermasalah elergi, resdung, asma, gegata, ekzema dan alahan. Ia mengandungi B complex, Vita C dan Alfalfa. 

Set H (immune booster) – khas buat mereka yang mengalami masalah imuniti tubuh, misalnya kerap sakit, mereka yang menghidap asma, sering demam dan sebagainya. Nutriferon menguatkan imuniti tubuh. Set ini terdiri dari Nutriferon.

Set J1 – set ini adalah untuk mereka yang hamil trimester pertama (bulan 1-3). Terdiri dari Vitalea, B Complex, Vita C dan Ostematrix. Juga dinamakan EU FOUR PACK. 


Set J2 – set kehamilan trimester kedua dan ketiga, mengandungi vitamin dan mineral seperti di atas dengan tambahan Omega Guard. 


Triple M set - set E+Energizing Soy Protein (ESP) sebagai set penyusuan optimum untuk memberikan kesihatan menyeluruh kepada ibu menyusu.

Pakej di atas disediakan untuk memudahkan anda memilih. Namun jika keperluan anda adalah berlainan, anda boleh menghubungi saya seperti di bawah.

email: aeidahamrun@yahoo.com
sms/whatsapp :019 3439341

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...