Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, October 9, 2012

Bayi susu ibu

Bayi yang menyusu dari ibu mendapat pelbagai kebaikan.
Jika ibu-ibu perlukan supplement untuk menambah susu, maklumlah susu ibu ini kadang-kadang merudum, boleh hubungi saya untuk mendapatkan set yang sesuai dengan ibu-ibu.




dengan minum air yang mencukupi, serta jadual pam bagi ibu bekerja- insyaallah, EBM penuh peti ais nnt..
bagi ibu-ibu yang berminat mahu cuba, boleh email kan kepada saya
aeidahamrun@yahoo.com
atau sms/whatsapp 019 3439341
beserta budget yang sesuai untuk ibu-ibu.


Quote comel!!

comel sangat pic ni
NOW I KNOW I GOT SUPER POWER..
nama pon supermom kan..
Supermom pon perlu supplement untuk kekal super..
kalau tak, mahu tumbang jugak...sebab susu tu kan ibarat darah yang keluar dari badan kita.
kalau jemur susu tengah panas, nanti akan bertukar warna merah seperti darah.
Alhamdulillah, Hadi dah setahun 4 bulan..masih menyusu..jap2 nak2, selak2..adei, tak kira tempat..
 nak tahu set apa yang sesuai untuk ibu yang susukan anak?

sms- 019 3439341
email aeidahamrun@yahoo.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...