Followers

Suka tak blog ni?

Friday, November 16, 2012

ESP dah sampai!!!

Alhamdulillah....sampai juga ESP yang ditunggu-tunggu lebih 2 minggu...
Gdex sampai..boleh plak tanya dia nak hantar barang apa..
haha, banyak sangat ke barang nak hantar kan...
Actually tangah tunggu katil baru jugak..


Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan ESP, stok panas dari branch


REAL TESTIMONI dari pengguna tegar ESP..

“Pada awal nya saya mengambil ESP hanya untuk memastikan perjalanan penyusuan saya sempurna untuk Miasara (Baby Shaklee Ku). Syukur Alhamdulillah, susu sentiasa cukup untuk Miasara.. Cik B masih lagi bengkak2 kalau Miasara lambat menyusu/pam walaupun Miasara dah nak masuk 9bulan.

Ok kite tinggalkan dulu cerita mengenai penyusuan saya.. Lepas 3bulan bersalin berat saya hanya turun 10kg sahaja..
Sebelum Pregnant : 63Kg
Semasa Pregnant 37w : 83Kg

Jadi berat saya masa tu ialah 73Kg.. waaa.. sangat sedih, banyak baju dan seluar yang tak boleh dipakai.. Terpaksa pulak saya pakai baju dan seluar masa pregnant dulu.. hurmm.. Tanpa berlengah saya tanya big bos saya Mr Ariel, boleh ke saya ambil slimming set?.. Beliau kata boleh, dengan syarat tak mengganggu penyusuan saya.. Beliau tidak mahu saya terlalu berdiet sehingga Miasara tidak dapat nutrisi secukupnya..

Saya pun start makan set slimming awal January 2012

LECITHIN : Memecah Lemak
ALFALFA : Buang Lemak Yang Dah Dipecahkan
ESP : Membakar Kalori Sebanyak 35% juga memberi rasa kenyang yang lebih lama

Lepas sebulan ramai yang tegur kata saya dah slim.. saya hanya mampu tersenyum je la.. Tapi dalam hati, hehehe.. Mr Ariel yang baru balik outstation selama 3minggu pun tegur cakap saya dah kurus.. Siap tegur cakap kulit muka cantik dan bersih.. waa.. hati berbunga-bunga la bila En suami yg puji.. ekekeke.. saya masih tak percaya betul ke saya dah slim? saya ajak Mr Ariel timbang berat kat Jusco.. Betullah, berat saya sekarang 60Kg..Patut la seluar jeans size L da boleh masuk tanpa ada kesan barut nangka.. huhu sangat hepi..

Jom tengok perubahan saya credit to mommyMiasara dan mommy iskandar

seterusnya adalah testi pn liza
credit mommy iskandar untuk pic


ESP ni memnag bagus...
boleh untuk ibu yang menyusukan, nak tegang2, anjal  payudara, nak hilangkan parut, cantikkan kulit, lembabkan kulit, bayi cepat kenyang, untuk sekeluarga la senangnya..
banyak lagi testimoni..
testimoni pelanggan saya masih saya tunggu..
ade 1 testimoni untuk set berpantang.
dan 2 lagi testimoni ESP.klik sini

Jadi tunggu apa lagi?
sangat sesuai untuk semua...saya sendiri amalkan ESP untuk penyusuan hadi..
maklumlah bayi lelaki, kuat menyusu...kalau putus ESP, memang nak susu 10 minit sekali...
lapar aje..
dan ESP membuatkan kulit bibir saya lembab, kalau tidak, kulit bibir saya selalu menggelupas kerana kering.


Sms/whatapp saya 019 3439341
email aeidahamrun@yahoo.com
facebook saya www.facebook.com.aeidah
ID 882805 untk pembelian direct dari branch shaklee

saya berada di bandar seri putra bangi, boleh COD area Bangi, Ampang, UPM, Pandan Indah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...