Followers

Suka tak blog ni?

Monday, November 19, 2012

HB rendah semasa mengandung

Selamat pagi isnin.. :)
Sebenarnya dah lama nak buat post pasal HB low masa mengandung ni...
harini baru berkesempatan... :)

biasa kan kalau mengandung, hb rendah..saya sendiri mengalami masalah yang sama semasa mengandungkan ketiga-tiga orang anak...sentiasa jer merah.. hehe
semasa tu, saya belum jumpa dengan vitamin Shaklee ni...jadi saya bergantung dengan makanan yang disyorkan nurse..macam bayam, kerang, ikan bilis, hati...bukan senang hari-hari kita nak cari benda yang sama betul tak?...
Kalau dapat jumpe selang sehari pon baik sangat dah tu..

Jadi sekarang, saya perkenalkan Vitalea with iron formula
Set untuk ibu mengandung
boleh mengamalkan Vitalea, Vitamin B complex dan vitamin C..


credit pic to better you better world
credit pic to sayangianugerah
credit pic to sayangianugerah

Jadi, saya sangat sarankan kepada ibu-ibu yang mengalami masalah Hb low semasa mengandung untuk mengambil supplement ni...
Suppelemnt ini juga bagus untuk selepas bersalin, semasa berpantang untuk mengembalikan tenaga dan memulihkan darah selepas bersalin. cuma tambah zink untuk baik pulih luka.

Hubungi saya sms/whatapp 019 3439341, email aeidahamrun@yahoo.com
Untuk dapatkan vitamin ini...kerana ibu perlu sediakan zat yang cukup untuk pembesaran anak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...