Followers

Suka tak blog ni?

Wednesday, November 21, 2012

Testimoni ESP


Testimoni ESP oleh pengguna
3 in 1 lagi tu
menurunkan berat badan
menambah susu
Kulit yang berseri dan cantik

Lagi beberapa testimoni mengenai ESP untuk penyusuan
ESP membuatkan susu menjadi banyak dan pekat.
Bayi pula cepat kenyang.

Saya sendiri, hari tu putus juga ESP ni, tak de stok sebab oktober bulan promosi ESP, habis stok di seluruh Malaysia..
Hadi pula asyik nak menyusu jer..setiap 10 minit minta susu..
malam-malam pun macam tu..tak boleh nak lepaskan.sampai nak pusing badan pun tak boleh..

Tapi, bila stok ESP kembali ada, Hadi cepat kenyang, menyusu pon sekejap jer. Sampai burb dia kekenyangan selepas menyusu..
siap muak lagi, tu pon umur dia sekarang dah dekat setahun setengah..Alhamdulillah..

Saya sendiri rasa kenyang sepanjang hari..saya hanya ambil vico + air sejuk + ESP atau susu segar + ESP
betul kenyang...tak makan tengahari atau malam pon tak ape..kenyang..kalau tak, pukul 12 tengahari mesti saya mengigil lapar dan kene selalu mengunyah..
Tapi makan juga untuk syarat menyusu anak kan.. :)
oh..lagi satu..senang la ketandas..kalau tak, saya bukan kerap membuang..seminggu 3 kali pon mujur..
tapi, dengan amalkan ESP ni,hari-hari...
perut pon kempis.. :D suka sangat.. 

Ramai yang berkenalan dengan Shaklee dengan mencuba ESP terlebih dahulu.
Jadi, jika anda mahukan ESP,
hubungi saya
019 3439341
aeidahamrun@yahoo.com

Testimoni set C


Alhamdulillah..im so happy for lily n her baby airisya...
Lily bersalin on 1st oktober
mencari-cari set tuk di ambil as milk booster
baby airisya asyik menyusu jer...penat..so saya cadangkan set c ( set berpantang) + ESP

Jika anda masih mencari set untuk semasa berpantang, cuba la set c
mengandungi
Vitalea
vit b complex
vit c plus
zinc

dan tambahan ESP untuk lily
kerana ESP membuat bayi lebih cepat kenyang
dan sebagai milk booster


sms/whatsapp 019 3439341
aeidahamrun@yahoo.com


Testimoni set kecantikan

puan Fiza mengalami masalah jeragat semasa mengandungkan anaknya..
Dengan pengambilan set D yang konsisten dan pengambilan air kosong yang mencukupi, beliau berjaya mengurangkan kesan parut di muka.
jom kita baca kisah beliau.


Puan Nizasahra pula memang dah cantik orangnya...tapi tetap mengamalkan set D, malah menjadikan kulit beliau lebih cantik, tegang dan muda..
pengambilan vitamin bukan hanya untk memulihkan, tetapi penting untuk mengekalkan kecantikan agar tidak dimamah usia kata orang...
biarlah kelihatan lebih muda dari usia..jangan dah terlambat menjaga kecantikan sampai orang kata kita nampak lebih tua dari usia sebenar...
Set untuk mendapatkan kulit cantik adalah
Vitamin B -  B is for beauty. untuk kulit menjadi glowing dan berseri
Vitamin C -  membina kolegan
Vitamin E complex -  membantu mengatasi masalah kulit kering dan kulit berminyak, menghilangkan parut

hubungi saya
019 3439341 ( sms/whatsapp)
aeidahamrun@yahoo.com
ID 882805 pembelian direct dari branch dengan harga ahli.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...