Followers

Suka tak blog ni?

Saturday, December 22, 2012

Meal Shakes

ERm...yum yum..meal Shakes memang sedap..perisa French Vanilla
bau saja pon dah sedap sangat....sebab terliur bila bancuh susu untuk anak, jadi bancuh jugak meal shakes campur dengan ESP untuk diri sendiri..


Meal Shakes disyorkan untuk sesiapa yang ingin menambahkan berat badan. Sebab Mealshakes boleh menambah selera.
Set untuk menambah berat adalah Meal Shakes + VitaLea + vitamin B complex
Jika di amalkan secara konsisten mampu menambah berat badan.

Apa Meal Shakes ni?

Jika mencari sarapan yang sihat, meal Shake merupakan pilihan yang bijak.
sesuai untuk sesiapa yang nak ambil supplement, tapi tak suka pil..supplement dalam bentuk minuman.

Manfaat utama:

  • Nutrisi lengkap- Mengandungi 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh. Mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
  • Membekal nutrisi kepada sel tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
  • Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang di perlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
  • Anti-oksida - Mengandungi vitamin A, C,E, zink, selenium yang merupakan agen anti-aksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan penuaan.
  • Mengembalikan seri wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik
  • Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus
  • Lazat - Minuman yang lazat untuk di ambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan tenaga.
  • TIDAK MENGANDUNGI PEWARNA DAN GULA TIRUAN.
  • lazat di nikmati oleh semua golongan dari bayi berumur setahun



di mana kita berakhir

Can i be your last?..
so sweet kan?..
kalau hari ini, saya adalah cinta awak, saya harap cinta itu untuk selamanya sehingga saya pejamkan mata..
ooowwwhhhh...harapan setiap manusia di dunia..menemui cinta sejati kekal abadi..

point is...tidak kira di mana kita bermula, tetapi di mana kita berakhir..
kita mungkin bermula dengan orang yang salah, jalan yang salah, cara yang salah, tetapi jangan jadikan kesalahan itu alasan untuk kita berhenti..
jangan berhenti mencinta, jangan berhenti mencuba, jangan berhenti berusaha..ia akan membuat kita belajar, lebih baik, lebih sempurna.
macam masa kita bayi, kita belajar berjalan, jalan-jalan jatuh, tersungkur, tapi kita bangun dan cuba lagi hingga sekarang kita boleh melangkah, boleh berlari. kita tak berjaya dalam masa sehari..kene sentiasa berusaha dan istiqamah..
istiqamah dalam bercinta..jangan dah dapat, buat tak tahu..
istiqamah beribadat..
istiqamah berusaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...