Followers

Suka tak blog ni?

Monday, February 4, 2013

Kebaikan Omega guard

Februari adalah bulan promosi Omega Guard.
Beli 6 percuma 1.
Untuk lebih lanjut, hubungi saya direct k mengenai harga promosi.

Omega guard sesuai untuk

  • Ibu hamil -
    • Omega membantu perkembangan otak bayi
    • Mengurangkan risiko kelahiran bayi pramatang
    • Mengurangkan risiko gila meroyan
    • Membantu mengawal berat badan naik 
  • ibu menyusu
    • Khasiat omega guard dapat disalurkan kepada bayi yang disusu untuk meningkatkan sistem imunisasi badan danperkembangan otak anak
    • Omega membantu mebakar lemak atau membuang kolestrol jahat tanpa menjejaskan penyusuan bayi.
  • Masalah berat badan berlebihan
    • Omega membantu meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan
  • Pesakit gout - mengelakkan inflamasi pada sendi dan supaya ia tidak membesar
  • Mengurangkan risiko kanser prostat, payudara dan usus
  • Menjaga kesihatan jantung dan mengawal tekanan darah tinggi
  • Omega Guard mengawal athma, mengurangkan alergik, resdung, gegata, eczema.
  • Omega guard juga bagus untuk anak yang selalu mendapat selsema, batuk kerana sejuk. Bagus beri anak makan sebelum mereka mandi kolam untuk elakkan selsema

Untuk pesanan dan konsultasi, 
hubungi aei
019 3439341
atau email
aeidahamrun@yahoo.com

Jangan lepaskan pelunag rebut harga promosi Omega. 
Saya pun mengamalkannya untuk anak saya. nak anak bijak lah tu..kene cuba, hasilnya kita tengok lah nanti.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...