Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, April 30, 2013

Must Try ESP recipe

ni dia ESP Banana Vco blended...
sedappp....
bagi yang dah try banana coklat kat secret recipe tu, yang ni lagi sedap tau..
ok, bahan-bahan senang je
1 biji pisang
1 packet vico 3 in 1 less sugar @ letak la milo ke boleh kot..
1 setgh sudu besar ESP
250 ml susu segar
blend kan.
Siap.
tuang dalam gelas fancy skit...letak pisang as garnishing.
kalau ade straw yang besar ru pon lagi cantik..
siap untuk di hidang....
pic air tu dah kurang skit sebab tak sabar nak minum..hehe
sesuai untuk lunch kalau tengah diet atau sebagai minum petang. yummmmm....

Selamat mencuba ya!!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...