Followers

Suka tak blog ni?

Saturday, June 22, 2013

Hadi sudah 2 tahun..

Hadi dah genap 2 tahun 17hb Jun baru2 ni...
sekarang ni tengah nak ajar dia tuk lepas susu badan...huhu..guna petua mak kasi jer..letak bawang putih..sapu-sapu je..
bila dia hisap susu, rasa tak sedap..terus tak jadi...baru lah nak minum susu dari botol...
tapi, memang sakit lah susu sekarang ni...memang dugaan...Harap-harap cepat baik dan Hadi pon biar cepat pandai minum susu dari botol je lepas ni...
dah nak puasa, raya..boleh lah ma melaram skit nanti..

Friday, June 14, 2013

Hadiah sempena Hari Bapa

Sambut hari bapa dengan menghadiahkan hadiah ini kepada bapa anda.
Kasih seorang bapa tiada ternilai...betul tak?...dalam diam seorang bapa, banyak pengorbanannya untuk anak-anak.
Jom hadiahkan set ini untuk bapa kesayangan kita.
Boleh hubungi saya aei
sms/whatsapp 019 3439341
email- aeidahamrun@yahoo.com

Wednesday, June 5, 2013

kembali kurus lepas bersalin

Impian setiap ibu setelah melahirkan anak untuk menyusukan bayi dan juga kembali ke bentuk badan asal dan menurunkan berat..betulkan?..
saya pun macam tu juga...last mengandung, berat sampai cecah 80kg..mana tak risau..kalau-kalau berat tak turun lepas melahirkan tu...
tapi, sekarang, jangan risau....kita boleh menurunkan berat tanpa menggang penyusuan bayi pon..macam kawan kita ni.
Shida dah ambil ESP sejak dari dalam pantang...dan lepas pantang, Shida tambah lecithin dan alfafa untuk membantu pecah lemak dan mengangkut lemak-lemak keluar dari badan.
Sei ni tidak akan menjejaskan penyusuan malah membantu menambah susu badan untuk bayi.

Kalau andapon inginkan set supplement ni. boleh terus menghubungi saya di 0193439341 ( sms/whatsapp k)
atau email aeidahamrun@yahoo.com
saya sedia memberi khidmat konsultasi percuma dan membantu anda.

Monday, June 3, 2013

Car Boot Sale

Lama pula saya tak update blog kan...
sibuk la sangat konon nya...tak ade lah, balik kampung hujung minggu lepas, start cuti sekolah kan...dapat la balik kampung..bukan selalu kan,
lepas balik dari kampung halaman, pergi pula A Famosa Resort, main air kat sane sampai hitam kulit ku, kulit anak-anak ku..haha
sampai dah tengah hari, main-main sampai petang..memang panas, tapi tak terasa sebabduduk berendam dalam air.
Best jugak lah kan, mamanye yang syok main air..tiket pula sekali package makan tengah hari, so memang tak risau nak cari makan...lapar je pergi cafe ambil makanan..

lepas main air, hari kerja biasalah, duduk kat rumah kan..hari cuti sekolah pulak..tak de ape buat, selain layan anak-anak..
Hari sabtu, awal bulan, macam biasa beli barang rumah..
Ahad pula ni la kerja saya...car boot sale..
Car boot sale ni semua jual barang-barang terpakai..macam baju, seluar, barang hiasan rumah yang kita dah tak nak pakai kan..boleh jual..dapat la duit sikit kan...
selalu bangun hari ahad pagi-pagi, terus siap-siap pergi meniaga..anak-anak pun angkut masa dorang tidur lagi..berniaga lah dari pagi sampai pukul 11..
seronok juga lah..area bangi ni buat car boot sale.pic ni kat seksyen 4 bangi..jom la kalau nak join..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...