Followers

Suka tak blog ni?

Monday, June 3, 2013

Car Boot Sale

Lama pula saya tak update blog kan...
sibuk la sangat konon nya...tak ade lah, balik kampung hujung minggu lepas, start cuti sekolah kan...dapat la balik kampung..bukan selalu kan,
lepas balik dari kampung halaman, pergi pula A Famosa Resort, main air kat sane sampai hitam kulit ku, kulit anak-anak ku..haha
sampai dah tengah hari, main-main sampai petang..memang panas, tapi tak terasa sebabduduk berendam dalam air.
Best jugak lah kan, mamanye yang syok main air..tiket pula sekali package makan tengah hari, so memang tak risau nak cari makan...lapar je pergi cafe ambil makanan..

lepas main air, hari kerja biasalah, duduk kat rumah kan..hari cuti sekolah pulak..tak de ape buat, selain layan anak-anak..
Hari sabtu, awal bulan, macam biasa beli barang rumah..
Ahad pula ni la kerja saya...car boot sale..
Car boot sale ni semua jual barang-barang terpakai..macam baju, seluar, barang hiasan rumah yang kita dah tak nak pakai kan..boleh jual..dapat la duit sikit kan...
selalu bangun hari ahad pagi-pagi, terus siap-siap pergi meniaga..anak-anak pun angkut masa dorang tidur lagi..berniaga lah dari pagi sampai pukul 11..
seronok juga lah..area bangi ni buat car boot sale.pic ni kat seksyen 4 bangi..jom la kalau nak join..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...