Followers

Suka tak blog ni?

Thursday, December 19, 2013

Herblax- penyelesaian masalah pembuangan air besar

Bagi yang mengalami masalah jarang-jarang membuang air besar, Herb-Lax memang sangat sesuai untuk anda.
Amalkan sebelum tidur, dan pembuangan esok pagi lancar jer tanpa menyebabkan cirit birit.
Herb-lax bertindak dengan lembut sekali.

Teringat cerita mak saya...
dia pergi ke rumah makcik saya sebab ada kenduri..jumpa dengan menantu makcik saya dan menantu makcik saya ni memang bercerita yang dia dah seminggu tak membuang..
dah makan satu supplement brand dot dot dot..tapi tetap tak berak..tak menjadi....

Bila mak saya dengar, dia pun offer la Herb lax untuk menantu makcik saya ni...
Alhamdulillah, dia memang suke sebab pagi tu perut dah start memulas nak ketandas..

Mak saya pun suka dengan Herb-lax..bila perlu, mak saya akan ambil sebelah malam..
jangan cakap mak saya je suka, saya pun suka...
ni la senjata saya kalau makan banyak...malam makan Herb-Lax, esok ketandas, buang lemak-lemak tak perlu tu..perut pun kempis...

Kalas hari tu sampai out of stock Herb-lax ni...tapi sekarang sudah kembali...
Ambil dengan lecithin, alfafa dan OMEGA GUARD(Promosi bln 12 ni) untuk kuruskan badan..

SID aeidah 882805
0193439341

makanan tambahan perlu atau tidak?

Siapa yang perlukan makanan tambahan? ( vitamin)
Jika anda mengalami salah satu atau beberapa masalah yang kat bawah ni, anda boleh mengamalkan vitamin untuk mengurangkan masalah kesihatan yang anda alami

  • selalu penat/ kurang tenaga
  • berat badan berlebihan / kurang berat badan
  • mudah lebam
  • selalu pening/ sakit kepala
  • mempunyai masalah penghadaman
  • sukar bangun tidur
  • mengantuk sentiasa
  • keinginan yang tinggi terhadap makanan manis
  • gugup / sedih
  • kekeringan mata
  • kuku pecah
  • kebas tangan/kaki
  • sakit/ sengal badan
  • sembelit
  • pemakanan tinggi lemak
  • rambut gugur
  • selsema
  • nafas berbau
Asas vitamin keperluan harian
Asas 1 : Pembinaan Sel
Sel adalah unit asas tisu, organ dan badan kita. Sel perlukan PROTEIN.
Protien adalah bahan asas sel.
Membina dan membaiki sel, hormon dan enzim.
Stress, kehamilan, pertumbuhan dan rawatan memerlukan protein.
Sel muka di ganti dengan sel baru setiap 21 hari.
Sel badan lain di ganti setiap 90-120 hari

ESP shaklee sumber protein terbaik untuk anda. Untuk bacaan mengenai ESP klik sini.

Thursday, December 5, 2013

Bedak sejuk tanaka

Bedak sejuk tanaka..
Kalau nak order boleh contact saya k..
sebotol nak jual rm20 sahaja tidak termasuk pos..botol besar 110g.
saya pon dah amalkan sejak kawan-kawan dok syorkan kata bagus...sedap pakai..sejuk...jerawat dah tak tumbuh lagi..100% semulajadi..jadi tak risau la..
mula-mula pakai memang pedih, tapi masa mula-mula pakai je pedih, esok nya dah tak pedih dah...
cuba lah...nora danish pon pakai kan..
oh, my fon number 019 3439341

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...