Followers

Suka tak blog ni?

Wednesday, January 9, 2013

Bulan Promosi Untuk ibu Bapa

Bulan ni promosi Joint Health Tablet
Sangat sesuai untuk di hadiahkan kepada ibu ayah nenek atuk yang mengalami sakit-sakit sendi..
Boleh la berbakti untuk ibu bapa kan..
Harga istimewa ni..
Beli 6 percuma 1
beli 1 harga istimewa free pos
Joint Health Tablet mengandungi satu bentu ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan didalam kajian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi didalam jangkamasa seawal 5 hari.- lebih pantas dari jenama terkemuka.

Ramuan ini terbukti secara klinikal

  • menggalakkan fleksibiliti
  • meningkatkan fungsi sendi
  • menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjang
juga merangkumi kombinasi nutrien kesihatan - sendi yang direka khas: zinc, kuprum, magnesium dan vitamin C - setiap satu memainkan peranan yang unik dan kritikal di dalam membangunkan kolagen penghubung dan rawan yang sihat.

Tidak seperti kebanyakkan supplement untuk kesihatan sendi, JHT tidak mengandungi kondroitin yang menghalan [enyerapan glukosamin. JHT bebas kekerang dan vegetarian - langsung tidak mengandungi sumberhaiwan.

JHT membantu sendi sihat dalam 3 cara
  1. meningkatkan cushoining : Glukosamin membantu memlihara rawan. cushioning perlindungan diantara sendi membolehkan pergerakan lebih bebas.
  2. Memelihara tisu penghubung yang sihat. Zink, kuprum, manganese dan vitamin C membantu membina kolagen dan lain-lain komponen tisu penghubung yang memberi kekuatan dan struktur kepada sendi.
  3. Meningkatkan keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia pantas membantutkan mekanisma respons stress tubuh untuk memperbaiki keselesaan sendi.
Jadi, please contact saya jika anda ingin mendapatkan JHT untuk anda atau ibu ayah nenek dan atok anda.
Start tahun baru dengan mengembirakan mereka...

Supplement untuk kanak-kanak

Semalam Hannah demam...
temperature pula jap naik, jap turun...
satu hari pula tu tak nak makan...minum susu je dan tidur..
jadi ma ambil keputusan untuk campurkan mealshake dalam susu dia..
dengan harapan Hannah cepat baik dari demam dan kenyang sebab 1 hari tak makan...

Semalam pergi klinik juga ambil ubat, sebab takut melarat, dan sbelom tidur, bagi dia susu campur lagi dengan mealshake...
semua ambil mealshake dengan susu, Huda pon sama..

Tapi tak makan ubat demam pon sebab Hannah tak nak, takut muntah, jadi layankan aje lah..suhu pon dah makin turun semalam...letak kool fever kat dahi dia..


Bangun pagi ni,alhamdulillah dah tak demam dan terus mintak nasi..hehe

Mealshake boleh di ambil oleh anak seawal usia setahun sebagai supplement.
Sesuai untuk anak yang kurang selera makan

antara testimoni ibu-ibu yang telah mengamalkan mealshake untuk anak
  • Azra Balqis Irdina
    bgus jugak mealshake nie ye..ank sy dlu x mo mkn..ble nk bg mkn msti nyorok blakang pintu..skrg lepas sy bg die mealshake..mkn mcm x ingt dunia..ble x bg mkn msti mrh..skrg sayur2 pon die mkn..dlu die paling benci kt sayur..gembira hati sy tgk die da berselera..pipi pon da berisi..


    Bonda Sha
    Testimoni anakanda:

    Masa nak masuk umur 2tahun anakanda demam panas on off smggu,berat jadi 10kg je..semalam g ikut tokyah n makwe g klinik,timbang 14kg..umur smlm 2thn 2bln..dlm masa 2bln naik 4kg..alhamdulillah.anakanda consume mealshakes n omega..bgn pg mkn,mkn,mkn..main,main,main..tidur mlm pun senang je.terima kasih,ALLAH.. ^_^


    Mamafyza Mohd Noordin
    Saya ada 3 orang anak 2 perempuan (4thn dan 2 thn) dan yg ketiga baby boy 9 bulan. Anak yg number 2 susah nk mkn..lepas minum Mealshake, belum time makan dah cakap "mama nak makan", ms tgh suap "mama..nak lagi"..susu pun dah minum banyak..alhamdulillah syukur..terima kasih Marina Nasir dan Shaklee..


    PuanMaiza Mazni
    Sblm ni anak saya krp demam dan selsema. Bila abg demam selsema, msti bjgkit pulak dgn si adik. Mmg letih menjaga anak2 xsihat ni. Setiap bln berhabis duit bli ubt2 utk diorg. Then saya try bg mealshake pd abg. Dkt 3 bln anak2 saya xdemam selsema. Baru2 ni ada demam sikit, tp skejap je sihat blk. Abg yg picky eater sblm ni dh mula mkn byk. Sblm ni mmg ssh sgt nk mkn. Mealshake mmg terbaik! Dakyah yg buruk2 psl mealshake tu xyah layanla. Lbh baik anak saya mkn mealshake yg ada mcm2 vitamin drp tiap2 bln telan mcm2 ubat bila dh xsihat =)
     
     

    Kalau anak sakit, demam, ibulah yang tidak tidur berjaga semalaman kan..sayangkan anak..
     
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...