Followers

Suka tak blog ni?

Monday, January 21, 2013

Mengenali ESP dengan lebih rapat


ESP - Energizing soy protein ( nama asal dia)
ESP merupakan mesti ada bagi saya. Dan bagi yang dah kenal ESP ni memang akan jatuh cinta 100%.
Sebab masa tu dia dah rasa,  nampak dan akan berpuas hati dengan hasil ESP. Tak boleh berpisah la lepas tu..

saya nak mulakan dengan saya sendiri.
ESP perlu untuk saya sebab

  • saya menyusukan Hadi - pastikan dia cepat kenyang
  • Kulit saya kering - buat kulit saya jadi lembab
  • saya suka snacking.. :D - memberi rasa kenyang
  • saya perlu instant breakfast - sarapan sangat penting bagi saya, bila nak cepat pagi-pagi, kacau je ESP + susu + milo/vico - kenyang sampai tengah hari. saya jenis tak boleh lapar, nanti tangan terketar-ketar.
  • kerja layan 3 orang anak yang semuanya perlukan perhatian saya sentiasa memerlukan banyak tenaga.semua masih perlukan saya uruskan.
  • menjaga berat badan - ESP membina otot - membakar kalori = kekal slim :D
  • ada lagi sebab saya jatuh cinta dengan ESP ni..nak tulis pun segan..kalau nak tahu rahsia tu, boleh contact saya direct. rahsia gitu..rahsia orang perempuan.
Apa kandungan ESP dan manfaat boleh rujuk entry saya sebelum ni - All about ESP

Selain ESP untuk saya, ESP sesuai untuk siapa?
  • Ingin hamil - sumber protein asas menambahkan kesuburan
  • ibu-ibu yang hamil
  • Ibu-ibu dalam pantang selepas bersalin normal/ceaser - membantu baik pulih luka, beri tenaga
  • Ibu yang menyusukan anak
  • Membina otot - body builder
  • Mengawal berat badan
  • Mengatasi masalah kulit / parut - Protein membina sel baru yang sihat
  • Mengalami masalah gastrik
  • Menganjalkan otot
  • Umumnya ESP baik untuk semua
Cara bancuhan ESP
ikut suka kita - boleh experiment asalkan bukan dengan air panas.

Sedikit sharing oleh mereka yang sudah mengamalkan ESP



Jadi itu dia..bila nak bercinta, mesti la kenal dulu kan..Dah kenal ESP, boleh rasa dan kemudian jatuh cinta.. :)
Hubungi saya aei 019 3439341 atau email aeidahamrun@yahoo.com untuk dapatkan ESP sekarang!!..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...