Followers

Suka tak blog ni?

Friday, February 15, 2013

Work at home mom (WAHM)

ok, sebagai ibu, dapat bekerja dari rumah sambil menjana pendapatan yang lumayan adalah impian semua.
Dapat luangkan masa dengan keluarga dan sentiasa ada untuk anak-anak tanpa kekangan satu cita-cita ibu terutamanya. Bapa pun macam tu juga kan?

Sebelum ni saya perkenalkan diri sebagai surirumah dan tidak bekerja, tapi selepas ni saya akan kenalkan diri saya sebagai surirumah yang bekerja. ada bisnes jual vitamin. :D .dah lama buat bisnes pun masih kata diri tak bekerja??? ya saya la camtu, kenapa saya macam tu? tak yakin dengan diri sendiri kot. tetapi lepas ni, tidak lagi..
ya, saya jana pendapatan saya dari rumah sambil menjaga anak.

Ramai dah juga ibu bekerja yang dah meletakkan jawatan dan buat bisnes ni fulltime. dan pendapatan pun Alhamdulillah..

saya buat bisnes online, tapi memang ada pelanggan saya yang datang ambil vitamin direct dari saya di rumah, yang minta cod pun ada.

Kawan saya tidak la ramai, network pun tak la luas, tapi dunia online mana ada batasan. tidak ada halangan. tidak ada alasan. yang penting dapat online.

saya juga mengalu-alukan ibu-ibu bekerja atau pun suri rumah sepenuh masa yang mahu menjana pendapatan dari rumah untuk sertai saya. Kenapa join Shaklee? sebab bisnes ni boleh buat 100% dari rumah, tidak perlu keluar langsung. order boleh buat online, penghantaran di uruskan. tunggu bonus je.
Keahlian seumur hidup.

walaubagaimanapun, kebanyakkan yang join ni dah merasai sendiri kehebatan shaklee, seperti set penyusuan, set berpantang, set hamil. sebab dah rasa tu yang buat member jatuh hati dengan shaklee.

kenapa join dengan saya?. group shaklee kami sentiasa ada kelas. ada group support, ada customer group berkongsi pengalaman..best kan?..

saya pun dari zero..to heroin..hehe :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...