Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, March 12, 2013

testimoni pengamal ostematrix


Saya nak share testimoni pengamal ostematrix...
memang best..saya pon amalkan ostematrix ni...sebelum tidur, makan ni dulu..
mesti lena je tidur..berkualiti.
selain itu ostematrix ni ada banyak lagi kebaikan seperti membantu menstabilkan tekanan darah.
jom baca pengalaman dorang

Faha Wan sy amalkan bcomplex n oste...mmg jarang kne migrain skg ni...dl mmg trk la mgrain sy..hubby lak sy bg bcomplex n oste sbb die cepat penat...alhamdulillah sgt berkesan...skrg ni kalau hbs je, hubby ajak p shaklee beli bcomplex n oste lg...hubby siap ckp terasa segar n ringan je bdn...die suka...sy lg la hepi...heheheh...
February 5 at 3:55pm · Unlike · 7


Suaida Binti Mohamad
sharing : setahun setengah yg lalu...sewaktu di dalam pantang melahirkan afini.. sukarnye nk berpijak di lantai tanpa berstokin kerana sakit tumit kmgkinn lntai yg sejuk.. dan demand yg tinggi krn xboleh baring di atas toto nk kena tilam yg empuk. Namun setelah makan Ostematrix (1st time kenal shaklee) sy xperasan yg sy bjln tnpa stokin dan boleh baring dpn tv hanya beralaskan tikar buluh. sakit ngilu tiada sakit pinggang pun hilang. Terima kasih ya Allah, kerana temukan aku dgn penawar sakitku yg ku makan sehingga sekarang.

Masleza Kasim
Perkongsian info

saya mengalami sakit pinggang kronik selepas pembedhan melahirkan ank yg ke 3 n sejak sya mengamalkan vitamin b complex + ostematrix, sya dh x mengalami skit pinggang lg...syukur alhamdulillah...dan yg best doktor sndiri mengesyorkan sb katanya vitamin b complex adalah vitamin saraf.....

Intan Azlin
Testimoni sendiri: Masa peknen kan syaza,esp dan ostematrix antra supplemen yg saya ambil..masa peknen mmg saya selalu alami sakit belakang masa nak tidor dan masa bangun tido....tapi lepas saya amalkan ostematrix saya dah xsakit belakang mahupun sengal2 badan...dlm masa 2hari sudah nmpk perubahan yg positif....dan yang paling saya xsangka saya masih mampu dukung shaura (anak sulung saya) yg beratnya 11kg naik tangga sampai tingkat 4 sedangkan masatu saya tgah peknen 8bulan..
(rumah kami tingkat 4 tau..xde lif..sob sob)..huhu...ramai kawan2 tegur" kuatnyer kau dukung shaura naik atas tgah peknen lak tu...mesti senang nak bersalin nanti"....alhamdullilah saya mmg di permudahkan masa bersalinkan syaza..

* Bagi saya semua ibu2 yg mengandung wajib ambil supplemen sbb ia sgt penting untuk ibu dan anak ...dan saya masih teruskan mengambil ostematrix n esp masa dlm pantang (saya ambil set berpantang lengkap)...alhamdullilah susu pun meriah sgat2...sekali pam boleh dapat smpai 10oz skrg ni..stok susu pun dah lebih dr 100botol,(nanti saya update ya)dan yg paling best sekali berat badan pun makin menyusut....

Nor Slimdiet II
Sj nk berkongsi cerita n testimoni sy sendiri selepas mengambil produk shaklee semasa berpantang sehingga skrg.

ESP
- susu jadi pekat
- breast cpt penuh
- rasa sgt sedap 

Ostematrix
- xletih wpun selalu berjaga mlm mnyusukn ank
- bangun pagi sgt cergas sampai terlupa nk rehat bila dh bt keje rmh
- gigi dh xsakit lg
- yg menakjubkan kaki ank sy yg sbln lbh sgt kuat sbb dia asyik nk bdiri jer bila kita angkt dia. sy rasa mgkin sbb ostematrix sbb 2 org ank sy sblm ni xmcm tu.

alfalfa
- susu sgt2 byk
- baju selalu basah klu lambat pam atau mnyusu ank
- Baby selalu tercungap2 sbb ssu laju sgt smpai muka dia habis kna susu klu dia lps sbb xsempat nk hisap. :)
- mkn alfalfa slps mkn mlm dh cukup utk keperluan bby keesokan hari. so, sy xprlu nk mkn 3x sehari alfalfa. Sgt jimat.

Vit c
- sejak ambik vit c, alhamdulillah blm pnh kna selsema lg.

Alhamdulillah, sehingga ke hari ini sy blm bg lg susu formula pd ank sy yg berumur 2 bln... sbb 2 org ank sy sblm ni dh bg susu formula masa dlm pantang lg sbb susu xbyk.. syukur sgt2... Allah murahkn rezeki ank sy kali ini..

Shida Seth
Salam semua
Sje nk share produk ostematrix....sy nie pregnant 7 bulan..
Mmg kerap la, malam2 kne cramp dkt betis n perut yg berulang2 setiap hari...
Baru 3 hari amalkn ostematrik, 4 bji.....mcm xpecaya lak...mlm tadi xkena langsung.. Walhal hujan lebat n cuace sjuk sangt...
Bgun pg...betapa lancarnye ' usus dicuci' hehehe....
Pasni tido lena da....xyah bgun malam nk hilangkan cramp2.... Tq shaklee :-)

EnNa RuSti
Sharing:

As salam semua.. saya nak share pengalaman sy jumaat lepas baru2 ni datang period tak tau apa pasal terasa sgt sakit pinggang..mencucuk2..kebetulan masa tu tgh batuk dan selsema. so setiap kali batuk je terasa la mencucuk2 pinggang ni.adeh tak tahan sungguh. Kerja pula kene duduk je depan PC. memang tak tahan. then malam before tidur sy telan 3biji ostematrix sekali gus..biasa makan 1-2bj je..alhamdulillah dengan izin Allah swt esok paginya lega terus sakit pinggang tu...alhamdulillah sgt..terus semangat nak g jalan2 keesokannya hari sabtu.. :)
Ostematrix ni mmg bagusla..lagi2 utk kita yang pernah mengandung dan bersalin ni..banyak kudrat yg diperlukan utk uruskan hal2 rumahtangga kan? :)


Alya Balqis Arjuna Aisyah
Mlm td sy amik 4 biji ostematrix..sbb selalunye nk period msti sakit belakang..hari nie da x sakit belakang lg..segala sakit sy ilang..sengal bahu,sakit gigi..pas nie nk blikn mak plak sebotol ostematrix.. :)

Zubaiddah Darwisy
alhamdulillah..selepas mkn vita-lea dan ostematrix..(baru 2 hari makan)
tiada lagi sakit gigi menghantui diri,,tiada lagi tekanan darah rendah..
tidur pun lebih lena..alhamdulillah...syukur..semoga badan akan lebih chat utk menjaga bby big 11 bulan & bby small(8weeks in ibu tummy) :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...