Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, May 7, 2013

Susu dan Ramadhan

Bulan Rejab 2 3 hari lagi, lepas tu Syaaban, lepas tu Ramadhan bakal menjelang...bulan paling di nanti rasanya..
Tahun ni, bulan puasa nanti Hadi akan 2 tahun sebulan...agaknya masih menyusu badan...tapi tahun ni tak risau sangat lah, sebab ade Shaklee.
Betul, dengan mengamalkan nutrisi yang betul, badan akan sihat, susu pun tak aada masalah berkurangan semasa berpuasa.

kalau saya, mlik booster saya kurma, tahun ni nak buat resepi ESP + Kurma blend. 
dan yang extra bonus boleh memberi rasa kenyang seperti banana ESP vico blend yang saya buat tu.
saya ambil masa lunch, tak perlu makan nasi. memang mengenyangkan.
Dan untuk lebih bergaya semasa puasa, set yang disyorkan kat dalam majalah iSihat ni memang bagus sebab Omega boleh membantu memecahkan lemak disamping membekalkan DHA yang penting untuk perkembangan otak bayi.
Dapat menyusukan, lebih slim, anak sihat, ibu cergas..
oh ya, multivitamin Vitalea, b complex, alfafa boleh tahan lama tau, sampai 4 bulan. ESP sebulan setengah,jadi, kalau beli stok skrg pun boleh sampai bulan puasa nanti.
sesuai bagi yang budget tight kan..maklum lah, kalau bulan puasa baru nak beli nanti nak buat beli biskut raya, nak buat beli baju raya lagi..jadi, boleh beli ni awal2.. :D
jadi, kalau anda pon mahu set ni, boleh hubungi saya k
aei
sms/whatsapp 019 3439341
email aeidahamrun@yahoo.com
ID 882805
kalau anda berminat nak jadi pengedar kawasan anda boleh la join kami.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...