Followers

Suka tak blog ni?

Thursday, May 23, 2013

Good News

Hari tu nenek saya makan ostematrix...adik yang tertinggal, jadi ma tanya, leh bagi sesapa makan ke?..dari terbiar je kan..
so, zink bagi kat ayah, ostematrix plak bagi kat nenek.
Alhamdulillah, baru-baru ni call ma, dan ma cakap sembab kaki nenek dah kurang..dah surut..
tahu kan sembab tu macam mana?..macam bengkak..
syukur kan...

ni lah salah satu sebab kenapa saya suka berniaga Shaklee ni, bukan nya sebab dapat bonus semata-mata, tapi boleh bantu orang yang kita sayang..bantu beri kesihatan dengan izinNya..

suka kan bila keluarga sihat?..ma ayah kita sihat...fikiran kita pon tak runsing, fikirkan tentang dorang..

btw, esok nak balik kampung, lama sangat dah rasanya tak balik kampung, akhirnya dapat jugak balik...
rindu la kat kampung halaman, tetapi sebagai isteri, tugas isteri lagi penting, ma dan ayah selalu kita doakan dari jauh...huhu..sadis la plak..

ok, saya pun nak share lagi testimoni ostematrix ni untuk ibu hamil


Huda Pizz
sharing testimoni customer saya;
" Alhamdulillah, setelah seminggu lebih amalkan produk shaklee, xsangka tiap2 ari buang, sedangkan dulu 3-4 hari bru buang.." Customer yang hadapi masalah sembelit ketika hamil dan kini mengamalkan set kehamilan+ostematrix.
TQ Shaklee ♥ Ramai da jatuh cinta ngn Shaklee =)


itu dia..ostematrix memang bagus untuk ibu hamil dan lepas bersalin( dalam pantang) untuk amalkan. terutama yang mengalami sembelit semasa hamil dan berpantang..
jadi, jangan tak cuba ostematrix ni..

kalau bukan untuk diri sendiri, hadiahkan untuk ibu dan ayah kita. Bagus juga untuk yang mengalami masalah tekanan darah.

contact saya k untuk konsultasi
019 3439341
COD area bandar seri putra, bukit mahkota bangi, bandar baru bangi.
dan juga, jom join ahli..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...