Followers

Suka tak blog ni?

Thursday, September 5, 2013

Ingin Hamil?


Noor Azlina
August 26 via mobile 

Testimoni adik ipar..
december 2012 dia menjalani pembedahan buang tumor sebesar 13cm seminggu sebelum akad nikah. Selepas seminggu nikah dia dikhabarkan berita sedih bahawa tumor tersebut merupakan cancer tahap 3.. dia consume vivix selama sebulan.. kemudian hasil check up mendapati dia telah bebas daripada cancer.. bulan lepas dia di khabarkan terdapat cyst sebesar 3.2cm di ovari kiri pula.. berkat consume gla, cyst tersebut telah mengecut dan kini dia dah hamil 6 minggu.. alhamdulillah. ..


salam buat semua...lama sungguh tak update blog kan...banyak cerita sebenarnya...sampai tak tercerita..haha..
sambung lain kali...
ni saya nak share pasal GLA...sangat bagus untuk wanita yang cuba untuk hamil..
dah banyak testimoni GLA yang dah berjaya hamil pon dah ramai.

Abang saya sendiri dan kakak ipar saya pon dah berjaya hamil lepas amalkan GLA dan B complex. Dah setahun lebih juga dorang kawin...baru jer minggu ni test +ve.. alhamdulillah...semua dengan izinNya..kita hanya usaha.

jika anda pun ingin mencuba GLA untuk menambah kesuburan dan peluang untuk hamil boleh hubungi saya.
GLA Complex juga bagus untuk cyst. mengecutkan cyst.

hubungi saya di 0193439341 sms@whatsapp.
COD area berdekatan, pos seluruh Malaysia. :)
Shaklee Disteributor ID 882805.
mengalu-alukan anda untuk menyertai SHaklee.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...