Followers

Suka tak blog ni?

Wednesday, September 11, 2013

Lagi berita gembira dari pelanggan GLA

pagi ni dok fiki-fikir apa nak tulis..nak update blog, nak buat kerja...
tiba-tiba sampai satu message ting ting...bunyi message tu..

ambil telefon dan buka message
dari Shaklee Maya

Salam, saya yang beli GLA kat bazar Ramadhan bangi tu. Baru 12 hari makan GLA bulan puasa tu, sekarang saya dah pregnant (hamil) 5 minggu. Alhamdulillah..tq

Suke nye saya...sampai berair mata pulak saya..hehehe...Alhamdulillah...syukur sangat kan..bahagia untuk dia.

Harap lepas ni dia nak sambung dengan set mengandung pula yer..hehe...
Macam-macam cara, pil, ikhtiar kita boleh buat dan cuba untuk hamil. Berjaya atau tidak tu kerja Allah..kalau dia izinkan, Insya Allah hamil dengan GLA.

Jadi, jika nda pun cuba untuk hamil, boleh cuba GLA dan B complex untuk asid folic.
hubungi saya Aei
sms@whatsapp 019 3439341
Shaklee ID 882805

juga galakkan anda untuk sertai Shaklee. contact jer saya k. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...