Followers

Suka tak blog ni?

Friday, October 25, 2013

Saya dah kecik sikit.. :)

haha...best je tajuk nye...
hari tu dok cerita berat badan dah naik kan.
Hari ini nak share yang saya dah mengecil sedikit...belum banyak lagi...tapi dah turun sedikit ukuran badan saya...
yahoooooo

saya makan apa dan buat apa untuk mengecil, menurunkan berat badan saya?.....
jom saya sharekan...

pagi saya makan Omega guard.
tengah hari saya makan lecithin dan alfafa
malam pun saya makan lecithin dan alfafa...
makan ni selepas makan.

tapi sebenarnya saya tidak konsisten makan ni tau....sebab saya kadang-kadang tak makan tengah hari atau malam.Kadang-kadang bila keluar jalan atau holiday, terlupa bawa.
tapi kalau kat rumah, saya amalkan makan selepas makan.

saya makan ni start 6hb 9 2013
ukuran badan saya
peha 57 cm
punggung 98 cm
pinggang 72 cm
lengan 29 cm

2 minggu lepas ada share kat bolg saya yang lagi satu tu..marvelous mama vitamin kesihatan.

hari ni nak share ukuran terbaru.

peha 53cm
punggung 97.5cm
pinggang 70cm
tangan 28cm

terasa peha ni dah longgar skit bila sarung jeans.
sedikit senaman dan nak kata diet pun tak juga, tapi selera makan dah berkurang la sekarang.
oh ya..lupe..ESP of course la...ESP saya amalkan sejak dari menyusu Hadi lagi.Membentuk otot badan dan tak de la lembik jer badan..rasa pejal-pejal skit kan best. dan ESP juga yang bagi rasa kenyang kot.
macam makan tak lalu, mandi tak basah plak..huhu


ape pon, kalau nak cuba, boleh message saya k
0193439341
cod area putra mahkota bangi. dekat nilai 3
lain-lain tempat, pos laju kan ade. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...