Followers

Suka tak blog ni?

Thursday, November 14, 2013

Besday Hannah

8.11.13 baru-baru ni genap usia Hannah 4 tahun.
ni la Hannah sekarang...senang jaga Hannah ni...baik sangat.. :P
puji anak sendiri skit... rajin kemas, tak banyak perangai..bangun tidur tak menangis walaupon tidur kejap jer..lain la perangai dengan kakak dia...mungkin sebab masa kecil dia mama kene jaga kakak yang tengajh sakit, dia jadi independent.

sambung...besday Hannah kita sambut pada 10.11.13...tak saba2 dia nak sambut besday, nak kek, nak buka hadiah..
mama buatkan oreo coklat lolipop
Guna coklat Le Bourne..memang yummmeeehh...sedap...
banyak juga buat ni...layan la tuk budak-budak kan....
nak buatkan kek lapis warna warni kukus, tak jupa plak cawan sukatan, terus cancel..btw...resepi ni boleh tengok kat Azlita Masam Manis...memang best-best je...

lagi masak kuah lodeh, makan dengan nasi impit, sate, onde-onde...kek la semestinya..



ni je la...rumah pon simple jer..ajak kawan-kawan, sorang pon tak leh datang...sedara mara je datang...ok lah tu...
semoga Hannah membesar jadi anak yang solehah dan berjaya dunia dan akhirat...amin...
mama love u...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...