Followers

Suka tak blog ni?

Tuesday, January 21, 2014

im pregnant!!!! again

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum semua...semoga sentiasa sihat sejahtera...
Lama dah tak update blog sebab tak larat....alhamdulillah, sekarang saya mengandung lagi..no 4..huhu
Tak plan, tapi surprise yang tak dijangka....
Jadi hari ni dah masuk 10 minggu..masih lagi pening kepala...
Sekarang pun menaip sambil baring...huhu

Macam manA boleh lekat lagi ek?saya makan jamu, patutnya tak lekat lah, TApi pikir2 balik, saya makan GLA baru2 ni untuk kulit. Mungkin sebab GLA boleh menambah kesuburan, jadi bertambah subur pula.

Apa pun, ni semua rezeki Allah nak bagi. Harap baby ni sihat dan sempurna..amin

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...